Apparaat op aanraden van een collega gekocht. Hij was er heel tevreden over en dat haalde me over de streep. Op dinsdag werd de doos door TNT afgeleverd. Meteen uitgepakt en aangesloten en.. in gebruik genomen. Als je een beetje gewend bent om met dergelijke apparaten om te gaan dan wijst eigenlijk alles zichzelf. Even moeite gehad om de netwerk (provider Ziggo) goed te krijgen maar met behulp van google waren de correct instellingen zo gevonden.
Verder.. top apparaat. Twee programma's opnemen tegelijk een ander kijken, pauzeren terugspoelen in een woord TOP.
Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan is het de afstandsbediening. Hij is gewoon te breed om lekker vast te kunnen houden (voor mijn handen dan). Gelukkig brengt logitech met...
Nou, als ik niet vooraf had gelezen waar de smartcard in moest, had ik er toch aardig naar moeten zoeken en nu stopte ik hem alsnog ondersteboven in...Als je een beetje gewend bent om met dergelijke apparaten om te gaan dan wijst eigenlijk alles zichzelf.
Dat werkt alleen wanneer er twee of meer in dezelfde "stream" zitten. Geen idee welke zenders bij elkaar zitten zelf. Soms werkt het, meestal niet.Twee programma's opnemen tegelijk een ander kijken