Jabra Elite Active 75t (draadloze oplaadcase) (Grijs) Review

ckr
22 november 2021, laatste update op 22 november 2021, 575 views Rapporteer

Fijn product om te gebruiken.

Pluspunten

• Fysieke knoppen
  • Uitstekende belkwaliteit
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Voor muziek blijft draadloos behelpen

Belangrijkste reden om (ca. 6 maanden terug) voor deze oordoppen te gaan was voor mij dat (volgens reviews) de geluidskwaliteit bij bellen goed is (ook voor de andere kant). Voor mij belangrijk en daarbij had ik in het verleden goede ervaringen met Jabra oortjes, dus gekozen voor deze.
Pasvorm is voor mij prima, met keuze uit 3 maten siliconen voor in je oor. Dopjes zitten stevig in mijn oren en pas na lang dragen ontstaat bij mij irritatie (had daar bij andere oortjes veel eerder last van). Het meegeleverde oplaaddoosje is redelijk compact en mooi afgerond zodat het fijn zit in je broekzak.
Bij het openen van het doosje wordt gelijk verbinding gemaakt met de telefoon en de verbinding is meest goed stabiel.
De belkwaliteit is goed en de bediening middels fysieke knopjes met voelbare klik vind ik veel fijner en betrouwbaarder dan via touch-gebaren.
Geluidskwaliteit voor muziek e.d. is prima maar voor een echt goed geluid heb je in mijn ogen nog steeds een bedrade verbinding nodig met een koptelefoon, daar kunnen draadloze dopjes niet tegenop.

De bijbehorende app heeft redelijk wat mogelijkheden en maakt het mogelijk de accustatus van dopjes en doosje te zien.

Over de Active Noise Canceling die je via een software update kan toevoegen kan ik niks zeggen, die gebruik ik nooit.
Als ik buiten loop dan gebruik ik vaak de Hear-Through modus als ik verkeer wil horen oid en die werkt meestal goed, als je hem uitzet dan is het buitengeluid juist al flink gedempt, zonder de ANC dus.

Na 6 maanden nog steeds erg tevreden. Fijn product om te gebruiken en ik zie inmiddels ook dat de prijs wat aan het zakken is, dus dan wordt het nog meer een aanrader.

Heb jij ook een Jabra Elite Active 75t (draadloze oplaadcase) (Grijs)?