Via
theinsidersnet kon ik tegen korting deze smartwatch kopen. En ik wil hem vergelijken met mijn
pricewatch: Fitbit Versa 2 Zwart (Zwart)
Het is een wat groter horloge tov de fitbit, maar dat hoeft niet zo erg te zijn.
Hij was te groot voor mijn pols, en dmv youtube gevonden, hoe het bandje te verkleinen
bijvoorbeeld via:
youtube bandje inkorten
Ik heb er een bitje voor gebruikt, maar had beter een punaise oid kunnen gebruiken.
Wel vind ik het een mooier bandje als op de fitbit.
De Fossil heeft een mooi en kleurrijk scherm, waarbij je bij whatsapp berichten ook foto's kunt zien, dat zie ik niet op de fitbit.
Ook kun je op de Fossil nog apps installeren, maar daar heb ik tot op heden alleen maar maps geinstalleerd.
Wat ik nog wel jammer vind is dat de accuduur maar ongeveer 1 dag is
En ook vind ik het jammer dat het nog wear os 2.33 draait, 3 zou wel moeten komen ik meen vrij binnenkort?
wareable review
medio 2022
als ik op de horloge kijk, heeft hij het over android versie 9 met beveiligingsupdates 1 juli 2021
wat ik nog wel jammer vind, is dat na het opladen, dat er dan een aantal settings weer een reset hebben gehad, zoals het altijd aan scherm (zet ik uit) en dat hij dan weer op geluid maken staat (hoeft van mij niet). Is wel een beetje irritant
ik zal deze review later nog updaten, maar mochten er vragen zijn, laat maar achter in de reacties