Fossil Gen 6 Display FTW4059 44mm RVS (RVS) Review
17 november 2021, laatste update op 17 november 2021, 250 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooi design, zoals ik van Fossil gewend ben. Alleen ze hebben een slecht on-line support en in duidelijke handleidingen zijn ze kennelijk ook niet zo bedreven.
Pluspunten
- Mooi scherm
- Aanpassen wijzerplaat
Minpunten
- Te korte batterij lading (1,5 dag)
- Geen handleiding, ook geen on-line support
Ik ben op zoek naar een handleiding, ondanks dat veel zaken zichzelf wijzen, heb ik voor bepaalde functies geen idee hoe die te activeren zijn. Bijvoorbeeld het synchroniseren van contactpersonen en de batterijstatus in één oogopslag te monitoren. Verder krijg ik wel de meldingen van binnenkomende mails, Whatsapp en andere apps. De personaliseerbare wijzerplaten vind ik wel heel erg cool. Met één batterijlading doe ik nu 1,5 dag, nu ik de batterij- / schermstand heb aangepast. Het lijkt erop dat de instellingen met name van het scherm niet worden vastgehouden. Deze heb ik nu meerdere malen in moeten stellen. Een wijziging in de "wandelgangen" kan ontstaan, doordat bij het buigen van je hand de knoppen ingedrukt kunnen worden. Ondersteuning/support is niet op internet te vinden. Wellicht dat er een forum over GEN 6 in het leven wordt geroepen. Fossil schijnt te zijn overgenomen door Google?