€ 353,40 bij Amazon.nl

Microsoft Surface Go 3 Pentium, LTE, 4GB ram, 64GB opslag, Windows 11 Home, voor consumenten Platinum Review

13 november 2021, laatste update op 13 november 2021, 2.395 views Rapporteer

Gezien de goede ervaring weer de budget Go 3 gekocht, deze heeft een beduidend snellere processor en windows 11. Helaas was het geen succes, deze versie 3 is duidelijk langzamer met Windows 11 dan mijn oude GO.

Pluspunten

• toetsenbord oude go compatible
  • build kwaliteit
  • goedkoop

Minpunten

• bedroefende snelheid
  • Teams werk out of the box niet

2 van 5 sterren (Slecht)
Als vervanger van de Surface go 1, 64 en 4 GB geheugen, heb ik de nieuwe Surface go 3 64 en 4 GB geheugen gekocht.
Ik ben goed op de hoogte van de beperkingen en de versie 1 heeft lang prima voldaan aan mijn wensen, Chrome browser en Teams..
Gezien de goede ervaring weer de budget Go 3 gekocht, deze heeft een beduidend snellere processor en windows 11. Helaas was het geen succes, deze versie 3 is duidelijk langzamer met Windows 11 dan mijn oude GO met Windows 10 en sommige software zoals Teams doet het niet, ook niet als je herinstallatie uitvoert.
De laptop een reset naar fabrieksinstellingen gegeven en zelfde resultaat.
Misschien dat het komt omdat ik de Go direct uit S stand heb gehaald maar ik ben er klaar mee.
De Go 3 heb ik teruggestuurd, misschien dat ik over een tijdje een wat potentere GO met 8/128 GB koop.

Heb jij ook een Microsoft Surface Go 3 Pentium, LTE, 4GB ram, 64GB opslag, Windows 11 Home, voor consumenten Platinum?

Natuurlijk niet geheel onlogisch met maar 4GB ram en zo’n emmc opslag.

Wel jammer - voor deze prijs mag je denk ik wel iets betere specs verwachten.
Deze tablet toch besteld als welkomstkado ivm wisselen glasvezel aanbieder. Nu is het voor mij geen 'productietablet' maar ben wel nieuwsgierig of apps zoals mail disney netflix etc ok functioneren voor de kids. Iemand ervaring mee wellicht? Alvast dank!