Het idee is goed, maar de uitvoering minder. De camera word erg warm waardoor de temperatuursensor nooit de kamertemperatuur kan meten. Het scherm kan alleen rechtstreeks verbinding maken met de camera, niet via wifi, wat in een modern Nederlands huis van gewapend beton zorgt voor een zeer slecht bereik.
Wat gebeurt er als je maar 1 (dichtstbijzijnde) AP aan laat staan en de setup doorloopt?Vervolgens moet je tijdens de setup de camera aanmelden op je WiFi netwerk, maar als er meerdere AP's binnen bereik zijn (Op de kamer van onze dochter kon de camera nèt verbinding maken met het AP op zolder) lukt het niet om de setup verder te doorlopen.
Dat is in weze wat ik gedaan heb. Als ze eenmaal gepaired zijn blijven ze dat ook. Ook na stroomuitval. (Al moet ik dan om hem weer via de app te kunnen benaderen eerst de hele setup met maar 1 AP actief nogmaals doorlopen)[...]
En na de setup de andere AP's pas weer aanzet?
Zou kunnen, toevallig onlangs bij kennissen geweest die ook een (ander) Luvion systeem hebben en die hebben hetzelfde probleem.Ik denk dat hij zo warm wordt door de eigen moeizame draadloze verbinding vanwege het gewapend beton. Als het bereik slecht is, gaan de meeste apparaten extra energie naar de antennes sturen. Ook bij mobiele telefoons is dat zo bij slecht bereik (acculading gaat dan ook hard naar beneden).