Samsung UE32C6000 Review
6 september 2010, laatste update op 6 september 2010, 242 views
Rapporteer
Het opbouwen en instellen van de tv was supermakkelijk. Moest de voet zelf in elkaar knutselen met de meegeleverde schroeven. Ging prima. Kijk tv via Ziggo. Instellen was een makkie: eerst digitale tv instellen, tv uitzetten, dan smartcard in de module, module in de tv, tv aanzetten, voila. Beeld is prachtig. Afstandbediening met ingebouwde verlichting was een leuke en aangename verrassing. Mijn receiver is verouderd (inmiddels alweer 16 jaar oud, echte kwaliteit van Technics!), dus heb het geluid aan moeten sluiten via de hoofdtelefoonuitgang (en dan naar rood/wit tulp). Dat werkt prima en geluid is niet eens slecht. Zodra ik een nieuwe receiver heb en het geluid via hdmi kan aansluiten update ik de recensie ;-)