Nvidia Shield TV Pro 16GB

Prijs
€ 199,-
Specificaties WiFi • 16GB - Bekijk alle specificaties
Bekijk alle reviews

Nvidia Shield TV Pro 16GB Review

+2
SuurbieR 2 september 2021, laatste update op 2 mei 2022, 11.799 views Product gekocht

Nvidia Shield TV Pro 16GB

Als ervaringsrijke audiofiel/videofiel kan ik je één ding verzekeren: De SHIELD is een beest van een apparaat. Alles wat je leest over hoe goed hij moet zijn, klopt. De klachten die je er over leest? Kloppen vaak niet / probleem andere hardware. Ik neem jullie mee in mijn uitgebreide review.

Pluspunten

  • Ondersteuning voor álle videosignalen
  • Ondersteuning voor álle audiosignalen
  • Supersnel in menu's
  • Geen microstutter, zelfs niet bij Dolby Vision content
  • Steamlink werkt vlekkeloos
  • Plex, Kodi, en Emby
  • Ongeëvenaarde support NVIDIA

Minpunten

  • Geen Optische uitgang
  • Geen HDMI kabel meegeleverd
  • 8k HDMI 2.1 kabel nodig om iedere Dolby Vision content vlekkeloos te kunnen afspelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Ik ben een grote hobbyist van film en muziek. En het moet er allemaal perfect uitzien en klinken. Voordat ik de NVIDIA Shield Pro kocht, streamde ik altijd films en muziek vanaf mijn computer, middels een HDMI kabel, naar mijn Audio Video Receiver (AVR), een Denon X4500H, die de boel weer netjes naar mijn OLED tv stuurde.

Tot voor kort: Nu er films verschijnen in Dolby Vision, werd dit een probleem voor mij. WIndows heeft geen software beschikbaar die hier goed mee omgaat, met als resultaat, groen beeld. Ik had een andere oplossing nodig.

Mijn neef had al een NVIDIA Shield Pro en had hier geen problemen mee. Ik ben bij hem gaan kijken, en ik moet zeggen, ik was, en ben, zwaar onder de indruk van de prestaties van dit kleine kastje. Velen noemen het een minpunt dat hij 200 euro kost, maar ik kan hier echt niet over struikelen. 200 euro voor een kastje wat werkelijk alles kan afspelen, ook nog plug en play is, en waarvan de modellen uit 2015 op dit moment nog steeds updates ontvangen van NVIDIA (!!), dat is geen geld.

Ondanks mijn goede eerste ontmoeting met de shield, toch nog flink onderzocht waar ik tegenaan zou kunnen lopen.
De (spook)verhalen die mij het meest verontrustten, waren de verhalen over (micro)stutter. Dat is voor mij vloeken in de kerk en totaal onacceptabel. Ik zei het al, spookverhalen. Ik heb de SHIELD zelf in huis gehaald en hier de meest zware content mee afgespeeld, 4K Dolby Vision / Dolby Atmos. Het gaat allemaal vlekkeloos.

De mensen die dit beweren, liegen zij dan? Nee, zeker niet. Maar het ligt aan hun hardware of aan hun instellingen. let op de volgende punten:
- Sluit je SHIELD aan met een ethernetkabel, dus niet de WIFI.
- Stel je afspeel software (KODI/PLEX/EMBY) in dat ze automatisch naar de framerate schakelen van de content die je afspeelt. Je wil je SHIELD zelf in 4k 60 fps hebben staan, maar de meeste films zijn in 23.976. Als je de software dit laat regelen, opgelost. Laat je de software dit niet regelen? Dan kan je ook de SHIELD zelf instellen op 23.976 FPS, maar waarom zou je moeilijk doen. Doe je hier niks mee, dan heb je alsnog geen stutter problemen met lichtere content. Maar dit heb je wel met HDR / Dolby Vision content.
- er is één uitzondering in de stotteringen. 4k Dolby Vision content van Disney vormt wel degelijk een probleem. Ik heb dit getest op KODI en op PLEX. Verder onderzoek wijst uit dat dit niet aan de SHIELD ligt, maar aan de codering van Disney. Elke andere DV content levert geen enkel probleem op, of dat nou .MP4 of .MKV is.
- Sluit de SHIELD aan met een High Speed HDMI kabel (helaas niet bijgeleverd, een minpunt)
- Sluit je de SHIELD aan op je AVR? Check of je AVR ondersteuning biedt voor de zwaardere content (Atmos/ Dolby Vision)

Ik heb mijn SHIELD zelf aangesloten op een controller van de PS5. Deze was probleemloos te linken aan de SHIELD.

Ook heb ik op de SHIELD de App Steamlink gedownload om games van mijn pc (vanuit steam) via de SHIELD te spelen. Resultaat; totaal geen lagg.

Je kan op de SHIELD overigens ook games van je pc spelen, mits je een NVIDIA videokaart hebt, via GeForce NOW.
Update: Dit kan ook als je een AMD kaart heb en gebruik maak van AMD Link app. Met dank aan @Driekant.

Ik kan nog veel langer doorgaan, maar dat doe ik niet. Het is een prachtig apparaat, letterlijk ver boven de concurrentie uit. De verhalen kloppen. Stop met zoeken, dit is je product.

Heb je vragen over de SHIELD?, stel ze me hier, ik ga je antwoorden en helpen met je setup, en dan gaan we het fixen.

UPDATE 24-09-2021 DÉ oplossing tegen microstutter! _/-\o_
Nog even terugkomend op het microstutter gedeelte van deze review. Ik stelde eerder dat sommige DV content van met name Disney problemen geven, en dat hier geen oplossing voor is. Ik heb hier wel een oplossing voor gevonden, lees en huiver:

Onlangs was ik nog eens aan het prutsen met wat instellingen en las ik wat fora af terzake de microstutter die blijft aan houden met somige Disney content. Ik kwam langs een post op het Nvidia-forum waarin iemand aangaf dat hij het microstutter probleem had opgelost door een andere HDMI kabel te bestellen. Ik dacht, ach je kan het maar uitsluiten, ik zal eens een andere HDMI kabel bestellen, is dat ook weer afgevinkt.

Ik maakte op dit moment nog gebruik van een High Speed HDMI kabel, wat voldoende moet zijn. Ik heb vervolgens een HDMI 2.1 8k Ultra High Speed kabel van het merk Clicktronic gekocht. Ingeplugd, en tot mijn grote verbazing heb ik nu bij geen enkele content microstutters meer gehad, zelfs niet van Disney. De conclusie die ik hieruit trek is dat de DV content die zij uitbrengen iets zwaarder is, waardoor de reguliere High Speed kabel hier moeite mee heeft, maar een betere kabel dus niet.

Nvidia zou dit toch moeten weten als makers van de SHIELD, maar ik lees er nergens wat over... slordig Nvidia! Hoe dan ook, dit is wel oplossing.

Heb jij ook een Nvidia Shield TV Pro 16GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Vraag & Aanbod

Reacties (75)

Wijzig sortering
Hoi Suurbier,
Onlangs heb ik deze Shield aangeschaft als vervanger van mijn 2015 model, met als hoofdreden ondersteuning van Dolby Atmos èn Dolby Vision als ik Netflix kijk. Met veel interesse je review plus alle reacties gelezen!
De Netflix app van de LG tv doet Dolby Vision perfect maar Atmos niet (geen eARC), vandaar de nieuwe Shield.
HDR10 en Dolby Atmos gaan daarmee uitstekend, en de zwaarste content vanaf bijv. externe harddisk via de Shield en Kodi gaat perfect, zonder enige stutter.
Het lukt me tot nu toe echter niet om Netflix content met Dolby Vision zonder stutter af te spelen, zowel direct naar de LG Oled55B6V als via de Denon AVR-X3600H, ook niet met nieuwe HDMI 2.1 kabels.
Jij geeft aan dat dit bij jou perfect gaat. Ik heb je adviezen qua instellingen opgevolgd. Mis ik iets, enig idee? Op de Shield kan ik trouwens alleen 4K Dolby Vision instellen met framerates van 30 en lager, dus niet met 59... of 60 fps. Alvast dank voor jouw of iemand anders' suggesties!
Reageer
Hoi hebbueffe,

Ik zal me er vanavond eens in verdiepen, ik hoop dat ik een oplossing voor je heb.
Reageer
Ben ik weer.

Ik las je verhaal nog eens. Het riep twee vragen bij mij op:
  • 1. Waarom kan jij alleen 4k Dolby Vision instellen met framerates van slechts 30 en lager?
  • 2. Waarom heb jij stutter met Netflix Dolby Vision content?
1. Hoewel dit vrijwel nooit een probleem zou moeten opleveren omdat bijna alle films in 23.976 worden uitgegeven, wel raar dat je überhaupt de optie hiervoor niet hebt in de instellingen van je Shield (onder Device Preferences/Display &Sound/Resolution). Ik kan hier kiezen uit 6 verschillende modi. Wat ik zou proberen om die modi wel naar voren te krijgen, is kijken in de instellingen van je receiver en je tv zelf. Voor de TV moet je de betreffende HDMI poort naar de Shield of receiver ingeschakeld hebben staan op HDMI Ultra HD Deep Colour. Dit moet je specifiek aangeven, staat onder general settings bij mijn OLED C7. Vervolgens moet je ook kijken hoe dit in je Denon staat ingeschakeld. Als je, zoals ikzelf ook, de Shield op je receiver hebt aangesloten. Deze instelling kan je vinden onder Setup Menu/Video/4k Signal Format/Instellen op Enhanced.

2. Gebruik je de Netflix app op de shield zelf? Als dit het geval is, kan het probleem zijn dat je in deze app geen instelling kan aanpassen waarop je aangeeft dat je de framerate wil matchen met de content, zoals dit binnen bijvoorbeeld Plex en Kodi wel aan te geven is. Dit maakt dat het zonder stotteren werkt. Overigens verbaasd het me niks dat de Netflix app vanaf jeTV wel Dolby Vision zonder stotteren weergeeft.

Als ik jou was, zou ik proberen of een losse framerate app (bijvoorbeeld https://play.google.com/s...y.refreshrate&hl=nl&gl=US) uitkomst biedt, en andere apps zonder in te stellen framerate-match zoals Netflix, in het gareel weet te houden. Ik lees veelbelovende reacties:

Roland
***** 11 augustus 2019
Works perfect on nvidia shield, netfix is a joy to watch now, thanks so much. I send you a donation by paypal to support your work, I was not able to pay using the play store because the app is free. One of the best apps in this store and free, get it! You will love it.


Succes, en ik ben benieuwd naar de uitkomst!

[Reactie gewijzigd door SuurbieR op 10 januari 2022 20:38]

Reageer
Top dat je met me meedenkt!
1. In de instellingen display & sound/advanced/custom display mode heb ik gefilterd op resolutie 3840x2160 en Dolby vision and HDR10. Dan zie ik 8 modes, waarvan er 5 Dolby vision plus HDR10 ondersteunen, bij 30 , 29,970, 25, 24 en 23,976 Hz.
Welke Dolby Vision modi zie jij dan precies?
Zou de oorzaak nog kunnen zijn dat de HDMI poorten van mijn LG (2016) 2.0a zijn en niet 2.1 en dat de Shield alleen de modi weergeeft die worden gesteund door de aangesloten tv....
Alle poorten staan op Ultra HD Deep Color, de Denon staat uiteraard ook op Enhanced.

2. Netflix op de Shield ja, juist om Dolby Vision én Dolby Atmos te kunnen hebben (de Netflix app van de LG geeft Atmos niet door naar de Denon doordat de LG slechts ARC heeft en geen eARC).
Het zal inderdaad komen door het niet kunnen matchen van de framerate binnen de app en ik ga die framerate-app maar eens proberen.

Ik laat het resultaat weten! H.G. Ruut

[Reactie gewijzigd door hebbueffe op 11 januari 2022 10:19]

Reageer
De Refresh rate app werkt top! Wel even goed de instellingen doen zoals in zijn filmpje aangegeven maar dan heb je ook wat.... Geen stutter meer op Netflix _/-\o_
Blijft nog even de vraag welke framerates jij ziet waarbij ook Dolby vision wordt ondersteund en of de beperking bij mij tot max. 30 fps iets te maken heeft met de HDMI versie 2.0a van mijn LG.
Reageer
Ah mooi om te horen man!

Ik zie:
- 4K 59.940 Hz Dolby Vision and HDR10 Ready
- 4K 23.976 Hz Dolby Vision and HDR10 Ready
- 1080p 59.940 Hz Dolby Vision and HDR10 Ready

Ik heb zelf een OLED uit 2017 (LG C7) die HDMI 2.0b heeft. Dat zou geen verschil moeten moeten opleveren met 2.0a, beiden ondersteunen 4k @ 60Hz.
Ook jouw Denon X3600H ondersteunt HDMI 2.0a, dus daar kan het probleem ook niet liggen.

Het ligt dus niet aan je hardware, ik zou het eerder zoeken in bepaalde instellingen, al weet ik niet welke. Al een andere HDMI kabel geprobeerd?

Oh en ik lees net je bericht nog eens over, maar probeer eens om niet te filteren in Display Modus. Heb ik ook niet gedaan, staat op automatisch bij mij..

[Reactie gewijzigd door SuurbieR op 20 januari 2022 17:38]

Reageer
Is een ethernetkabel een absolute must?
Zit te kijken naar een shield als vervanger voor een Vero4k+ en een steamlink. Maar een bekabelde verbinding is geen optie.
Met name gamestreaming met HDR is wat mijn interresse heeft gewekt, maar dat schijnt ook nog wat pijnpuntjes te hebben. Toevallig ervaring mee?
Reageer
Hoi arbraxas,

Ik heb geen ervaring met het streamen van HDR games.

Waar het bij wifi vaak mis gaat is de snelheid en stabiliteit van het signaal. Vanzelfsprekend; hoe hoger de kwaliteit van je content, hoe een hogere data overdracht er gevraagd wordt.

Als jij je wifi piekfijn in orde hebt, sterk signaal, geen storing van andere apparaten (denk aan 2,4 ghz vs 5 ghz) en je een hoge snelheid hebt, kan het best zijn dat de stream over wifi geen problemen oplevert. Je zou het moeten testen...

Wat ik in ieder geval wel voor je getest heb net, is het gebruiken van wifi voor het streamen van HDR films / Dolby Vision films. Dit ging probleemloos.
Reageer
Inderdaad. Die Shield kan het allemaal wel. Fantastisch apparaat. Al jaren! Maar heel soms moet je zelf wat configureren. En dat heeft eigenlijk niks met de Shield te maken.

Ik had zelf ook last van de zogenaamde micro stutter in Kodi. Oplossing:
Als je passtrough-audio gebruikt (bv wanneer je een DTS capable receiver hebt), dan moet je onder Settings->Player->Videos: "Adjust display refresh rate" aanzetten. Bij het starten van een film wordt de refreshrate van de Shield aangepast naar het exacte aantal fps van de film in kwestie.
OF
je zet "Sync playback to display" aan. Maar in dat geval is passtrough audio niet meer mogelijk en worden de afzonderlijke kanalen als PCM doorgestuurd.
Reageer
Hartelijk dank voor je duidelijke review; je bevindingen dekken zich grotendeels met die van mij.
Heb slechts een negative ervaring opgedaan: de eenmaal ingestelde resolutie wordt niet continue vastgehouden.
Bij ons ingesteld: 1080p/50 Hz
Na verloop van een paar dagen (doosje telkens stroomloos) wordt deze waarde weer overschreven door de standaardwaarde 59,7

Heb jij hiervoor wellicht en verklaring of nog beter een oplossing?
Bedankt,
roy
Reageer
Hoi Roy,

Ik heb hier zelf geen ervaring mee.
  • Als ik je verhaal zo lees zou ik er zelf eerst op inzetten dat de shield zn stroom niet verliest. Het lijkt erop dat hij dan reset naar fabrieksinstellingen op dat vlak.. zijn andere instellingen ook weer terug bij af of heeft dit alleen invloed op de framerate instellingen?
Ik hoop dat je het voor elkaar krijgt, maar zoals ik zei, ik zou eerst zorgen dat de stroom erop blijft!
Reageer
Hallo SuurbieR,
Leuk dat je bereid was constructief met me mee te denken!
Na heel veel gedoe (oei, wat een handelingen op verschillende menuniveau's...) heb ik de refreshrate-app weten te activeren.
Nu breekt een spannende tijd aan: overspeelt de app het boxje inderdaad?
Je tweede tip (doosje op standby) houd ik achter de hand

Ik kijk de huidige config een weekje aan en zal je het resultaat melden.
Nogmaals mijn dank!

roy
Reageer
Update: de App lijkt geen succes helaas.
Niet alleen wordt de (foutieve) box-resolutie niet automatisch aangepast maar het programma zorgt voor veel nare bijwerkingen.
Zo is een herstart bij voorbeeld niet meer mogelijk.
Met veel pijn en moeite heb ik de App inmiddels weten te verwijderen.

Bedankt voor het meedenken!
roy
Reageer
Hallo @SuurbieR ,

Ik heb vandaag de Shield Pro aangeschaft en loop tegen een probleem aan met Kodi.
Via Kodi probeer ik de films en series die op de Synology NAS staan te bereiken (iets wat eerder wel lukte met Kodi op mijn Sony tv) Ik kom niet verder dan de gedeelde map (volume1/video) en de onderliggende mappen worden niet getoond, dus Kodi is ook niet te synchroniseren met de NAS.

De instellingen op de NAS zijn niet gewijzigd, deze zijn gelijk met Kodi op mijn telefoon.

Heb je enig idee?
Reageer
Hoi Vuurvreter,

Het lijkt erop dat de Kodi instellingen op je shield niet goed staan ingesteld. Ik gebruik zelf Kodi om met mijn PC te connecten, en niet een Synology NAS. Maar dat ging ook niet vanzelf, misschien dat je deze instelling eens kan nalopen in Kodi vanaf de shield:
  • Ga naar Kodi instellingen (zet expert aan) en ga hier naar SMB Client. Zet de minimum en maximum protocol version op SMBv1.
  • Zorg dat je tijdens het instellen van de nieuwe netwerkmap in Kodi (tijdelijk) je eventuele VPN uit hebt staan!
Ik weet niet wat er verder aan je NAS valt in te stellen. In Windows had Kodi het iig nodig dat ik (Engelse Windows) ging naar "Turn Windows features on or off" en daar de "SMB 1.0/CIFS File Sharing Support" aanzette. Ik weet niet of je NAS dergelijke instellingen heeft, maar in die hoek zou ik zoeken.

Tenslotte, geen oplossing, maar misschien toch een oplossing: Mijn ervaring is, dit is persoonlijk, dat PLEX veel fijner werkt op de SHIELD., stuk mooier, en bovendien is het enorm gebruiksvriendelijk. Ik weet niet of je NAS opstelling een PLEX server toelaat, maar je zou het anders eens kunnen proberen.

Succes, als je een oplossing hebt gevonden hoor ik het graag.

[Reactie gewijzigd door SuurbieR op 5 september 2021 01:52]

Reageer
Hallo SuurbieR,

Ik heb op de NAS het NFS protocol gebruikt.
En als handleiding https://youtu.be/0m1lxRLWNVA dit filmpje gebruikt.
En dan loop ik vast op het moment, dat ik de sub mappen moet selecteren, die dus niet zichtbaar worden.

M.b.t Plex, ik heb Plex server op mijn Nas geïnstalleerd (met een gratis account) en op de Shield, maar krijg het niet voor elkaar om de inhoud van de NAS in Plex te zien. Dit laatste zal zeker aan mij liggen, maar kom er gewoon niet uit.

Wat wel lukte is de NAS te mounten op de Shield en daarmee krijg ik alle bestanden te zien en kan ik de films en series wel afspelen, zij het via een omweg en niet op het verwachte resultaat in Kodi.

Ik zal vanmiddag nog eens na de expert instellingen kijken of ik daar iets kan bereiken.

P.S.

Waar vind ik SMB in Kodi?

[Reactie gewijzigd door vuurvreter63 op 5 september 2021 16:03]

Reageer
Ondertussen heb ik het werkend gekregen, dankzij een tip vanuit het Kodi forum.
Waarbij het natuurlijk in eerste instantie niet lukte, maar door een helder moment van mij (die heb ik zo heel af en toe :P) toch door een kleine aanpassing wel lukte.

Ik kreeg de opdracht de volgende stappen uit te voeren, waarbij de server naam niet van belang was, dit bleek later wel van belang te zijn (zie afbeeldingen). Waar de naam "Synology" niet van belang leek te zijn, moest ik dit veranderen in "Diskstation" omdat het bij mij zo heette.

Zie de stappen die ik moest doorlopen op de afbeeldingen.
En deze keer niet via NFS maar via SMB, en mogelijk lost dit het probleem bij anderen ook op.[list]
(P.S. ik kan geen afbeeldingen toevoegen, maar een mod heeft mijn vraag verplaatst en daar staan de afbeeldingen wel bij)
Link https://gathering.tweaker...message/68615348#68615348
Reageer
Mooi dat het gelukt is! En bedankt voor het delen van de oplossing, voor anderen die hier misschien ook mee (gaan) worstelen.
Reageer
Ik mis één punt in de review. Of het een minpunt is zal van je gebruik/media afhangen en is deels ook afhankelijk van de software die je gebruikt. Het gaat specifiek om UHD Blu-ray Menu playback, dat wil niet (lekker) op de Shield Pro. PLEX doet überhaupt geen .ISO dus UHD Blu-ray Menu playback valt geheel af. Er is een add-on voor KODI die Java implementeert maar echt soepel werken doet het niet. Ligt ook deels aan de remote van de Nvidia Shield, die is niet geschikt voor navigatie door dergelijke menu's/mist knoppen voor bijvoorbeeld het pop-up menu. Wil je die functies dan zal je moeten kijken naar spelers van bijvoorbeeld Zappiti, HDI Dune of ZIDOO. Die devices hebben echter weer andere punten waar de Shield beter op scoort. Het is een afweging die ieder voor zich zal moeten maken. Ik heb lang getwijfeld want ik miste die optie ten opzichte van mijn oude Dune wel maar heb toch gekozen de Shield te houden :)
Reageer
Daar heb je zeker gelijk in. Als de menu's van de Blu-rays veel voor je wegen en je dit persé wil hebben, dan biedt de SHIELD hier geen goede oplossing voor, of iig bij mij niet bekend.

Als de menu's je gestolen kunnen worden, maar je wil de Blu-rays gewoon wel kunnen kijken, dan kan je ze altijd omzetten met MKVToolNix GUI. Zou heb ik mijn Blu-ray van Hans Zimmer - Live in Prague bijvoorbeeld ook omgezet.

Maar, de echte purist zal nog altijd een Blu-ray speler aan zijn AVR hebben hangen! ;)
Reageer
Ik weet niet of ik hier goed zit met mijn probleem.
Ik zit al een tijdje met een probleem met het herkennen van de titels in Kodi.
Ik heb meerdere media boxen waaronder als laatste aangeschaft de Nvidia shield tv pro en had al de Ugoos am6 pro.
Allemaal draaien ze met de zelfde versie van Kodi.
De Nvidia ondersteunt meer geluidsporen dan de Ugoos.
Instellingen zijn identiek aan elkaar en ze zijn via NFS verbonden met mijn Synology Nas.
Bij de Ugoos worden films wel herkent en bij de Nvidia niet na het scannen.
Voor series is het geen probleem die worden allemaal herkent.
Heb mappen aangemaakt met het alfabet met daarin de films in een map met daarin het mkv bestand.
Als voorbeeld in map A zit een map met titel A-X-L (2008) en daarin zit het mkv bestand met de titel A-X-L (2008).
Zo heb ik meerdere films gedaan en hij herkent er een heleboel niet op deze manier waaronder deze film.
Nu heb ik een test gedaan en in de map A heb ik nu meteen de mkv bestanden gedaan van alle films.
Maar nog steeds worden de zelfde films niet herkent op de Nvidia.
Maar in de Ugoos player worden ze wel herkent op welke van de 2 manieren.
Heeft iemand hier een oplossing voor of het zelfde probleem dan zou ik dat graag willen horen.
Hoop dat iemand me kan helpen.
Reageer
Hoi Bullyboy,

Ik gebruik zelf vooral Plex (probleemloos) en heb niet zoveel ervaring met Kodi. Ik herken je probleem dan ook niet.

Als ik in jouw schoenen zou staan:
  • @vuurvreter63 Maakt ook gebruik van Kodi via een Synology Nas, misschien kan hij je helpen.
Succes, ik hoop dat je snel een oplossing vindt.
Reageer
Hoi SuurbieR,

Ik had de vraag al open staan bij het Kodi forum, maar nog geen reacties gehad.
Heb het ook via SMB inloggen geprobeerd maar geeft het zelfde resultaat.
Maar we blijven hoop houden.
Reageer
Hey SuurbieR, ik had vorige week ook een Nvidia Shield Pro gehaald. Wat een top apparaat, retesnel, maar...Geen YouTube in HDR :'( . Dit werkte me op de zenuwen dus heb het apparaat terug gestuurd en in de plaats daarvan een "Chromecast with Google TV" gehaald. Via dit ding heb ik wel YouTube in HDR. Hoe zit dat bij jou?
Reageer
Hoi Eyescream,

Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit op gelet. Ik gebruik YouTube niet om HDR content te bekijken, en het is voor mij persoonlijk dan ook niet interessant.

Maar je wekte wel mijn nieuwschierigheid op! Ik heb het net gelijk getest. Ik heb een YouTube Premium account, maar precies zoals jij aangeeft: De SHIELD ondersteund dus geen HDR vanaf YouTube. Niet via mijn telefoon naar de SHIELD gecast, maar ook niet rechtstreeks vanaf de YouTube app op de SHIELD zelf. (En ook niet als ik het naar mijn Chromecast Ultra cast).

Bedankt voor het delen van deze informatie :)
Reageer
Hoe zie je dat hdr niet wordt ondersteund?
Reageer
  • 1- als ik HDR content draai, verschijnt er gedurende 5 seconden een HDR logo rechts boven in mijn beeldscherm.
  • 2- als ik op de info knop van mijn TV druk laat hij zien welke signalen er worden afgespeeld
Reageer
oh ok, top ik zal erop letten.
Ik heb de shield nog maar paar dagen en gebruik kodi
De framerate instelling kan je toch beter in shield zelf instellen dan in kodi (of elk andere afspeelapp) want dan past de shield de framerate gelijk aan voor alles (netflix, youtube, ziggo go). Btw in kodi kan je beter op start/stop zetten of niet?
Reageer
Ik zou de framerate juist níet in de SHIELD zelf instellen, omdat je dan bezig blijft; om door de menu's heen te scrollen en andere apps te gebruiken wil je 60 FPS hanteren, want dat is veel vloeiender en mooier. Dat zou betekenen dat telkens als je een film wil kijken, je de framerate terug moet zetten in het menu van de SHIELD, en na de film weer omhoog moet zetten.

Als je het één keer in je afspeel app instelt hoeft je er nooit meer aan te zitten.

Wat bedoel je met je vraag over start/stop in Kodi?
Reageer
Idd, het klopt wat je zegt. Ik heb shield op de standaard fps gezet 59zoveel.
In kodi heb ik automatic adjust refreshrate gezet op start/stop wanneer een videobestand wordt afgespeeld. Verder is er nog een optie dat die nog kijkt naar de resfreshrate vd tv maar die heb ik uit latenstaan
Reageer
Bedankt voor je reactie! Moet wel zeggen... vergeleken met "Chromecast with Google TV" is de Nvidia Shield toch wel een heerlijk apparaat. Ik mis bijvoorbeeld nu al de "AI upscaling" :P Wist niet dat ik het nodig had totdat ik er achter kwam dat de meeste dingen zoals de UI van Shield en de Chromecast in 1080p zijn terwijl de apparaten zijn ingesteld op 4K. De TV (Panasonic GZ950 OLED) denkt dus altijd dat er 4K content word afgespeeld, ook al speel je iets af in 1080p. Dit zorgt ervoor dat de upscaling van de TV vrij weinig doet in dit geval. Wil ik gebruik maken van de upscaling van mijn TV bij het kijken naar 1080p content, zal ik het apparaat moeten instellen op 1080p. De AI upscaling van de Nvidia Shield was hiervoor dus een goede oplossing! :*)
Reageer
Ik neem aan dat je de bon van je Chromecast with Google TV nog hebt? :D ;)
Reageer
FYI: Van het weekend de "Chromecast with Google TV" bij m'n ouders thuis ingeplugd. Ik heb sinds gister weer een Nvidia Shield :+ 8)7
Reageer
Hahaha, welcome back commander!
Reageer
Wat is je ervaring van de huidige ShieldTV tegenover de vorige? Want cpu heeft toch amper een upgrade gekregen? Maar ik heb een vermoeden dat je daar niet op gaat kunnen antwoorden 😉

Ik heb de 2015 en merk wel dat ik bij DV tracks problemen heb met haperingen. Geen micro maar echte. Dus geen vloeiend beeld. Ik vermoed dat het DV is omdat die enkel door de nieuwe wordt ondersteund. Bewijs is daar moeilijk voor te vinden. Kodi heeft de error dat de bron te traag is. Maar dit klopt niet want via pc loopt wel alles zonder problemen. Ik ga wel de Adjust display refresh rate eens checken voor zekerheid.
Reageer
Hoi Sphinkx,

Ik heb geen 2015 model in mijn bezit gehad. Maar zoals het lijkt te zijn in Nvidia Shield TV PRO - 4K Official Android TV Box - The Shocking Truth! , is er hardwarematig niet veel veranderd t.o.v. het 2015 model. Softwarematig wel natuurlijk!

Dat zou dan ook je probleem kunnen zijn met het afspelen van DV content.

Wat dingen die je zou kunnen proberen:
  • Zoals je zelf aangeeft, speel met de refeshrate matching in je apps, Kodi, Plex etc. Dit maakt allesuit
  • Het is interessant om te kijken of dit probleem zich voordoet bij .mp4 en/of .mkv bestanden. .Mkv bestanden lijken, wat DV betreft, vriendelijker te zijn voor de SHIELD. Zet eventueel .mp4 bestanden over naar .mkv bestanden met MKVToolNix GUI
  • Probeer eens twee dezelfde films af te spelen, één in DV content, en de andere in een niet-DV content, en trek hier je conclusies uit wat afspeelkwaliteit betreft.
Ik ben benieuwd naar je bevindingen. Maar boven alles, zorg eerst dat je je afspeelsoftware zo instelt dat de refreshrate van de content gematcht wordt.
Reageer
Hi @SuurbieR

Ik heb de test met 2 verschillende films waarvan 1 met DV, en 1 zonder reeds gedaan. Die met DV heeft problemen, de andere niet. Toen ben ik bepaalde zaken beginnen vermoeden 😉

Ik probeer zoveel mogelijk mp4 bestanden te vermijden. Dit omdat ik met die files heb gemerkt dat de ShieldTV daar problemen mee had. Dat waren trouwens geen DV files.

Sterk vermoeden dus dat het de SW is. Hardware is idd niet zoveel veranderd.
Reageer
Ah juist, daar lijkt het dan idd op.

Overigens, het 2019 model heeft sowieso geen problemen met niet-DV .mp4 bestanden. Een enkele keer met DV .mp4 bestanden, mits ze door Disney uitgegeven zijn..
Reageer
MBT microstutter op de Shield Pro 2019:

Kodi werkt vlekkeloos (sinds ik de auto match framerate aangezet heb).
Netflix heeft stutter tenzij ik zodra de film/aflevering begint de 'Match frame rate(beta)' functionaliteit gebruik. Hetzelfde voor Youtube en Twitch.
De apps van Amazon en Videoland crashen bij het gebruiken van Match frame rate(beta) functionaliteit, dus in die apps ervaar ik soms nog een beetje microstutter afhankelijk van de content. Amazon geeft dan de foutmelding 'check your HDMI cable' en Videoland 'controleer je internet connectie' of iets dergelijks.
Reageer
Hoi iWishmaster,

Betreffende de error die je krijgt, "check your HDMI cable", zie de update in mijn review.
Reageer
Bedankt voor je tip, maar ik gebruik al een HDMI 2.1 "Ultra high speed" gecertificeerde kabel van Belkin. Heb je de Amazon Prima app al eens gebruikt?

Als ik opzoek wat de framerate van de content is en vooraf mijn Shield daarop instel, dan zie ik geen judder ongeacht welke app, dus heb toch sterk het vermoeden dat het een software "probleem" is.
Reageer
In jouw geval/setup, denk ik inderdaad dat het een software probleem is van de Amazon app. Zeker omdat als je deze handmatig met de juiste framerate matched, je dit probleem dan niet hebt.

Ik maak zelf overigens geen gebruik van de Amazon app..
Reageer
Netflix heeft hetzelfde probleem, maar daar werkt de 'Match frame rate (beta) knop wel gewoon zoals het hoort.
Reageer

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.




Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee