Twee punten waar ik op afging bij het zoeken naar een kast:
1. Lekker uiterlijk

2. Tenminste 2x 120mm fans stil en toch goedkoelend te zijn
Uiterlijk is uiteraard een kwestie van smaak dus daar kom je zelf ook wel uit, de koeling is natuurlijk ruim voldoende voor de meeste systeempjes maar het stille wil met de standaardfans niet echt lukken. Ze hebben namelijk alle drie standaard molexaansluitingen zonder tachosignaal, dus willen niet echt samenwerken met fancontrollers (zoals mijn AeroGate III destijds). Met analoge controllers of fanbussen mag dit natuurlijk geen probleem zijn.
Waterkoeling is niet erg relevant voor zoon kast, je hebt er niet voor niks een 120mm rotor voorop zitten toch ?

Dit is het junior model, dus mocht je toch persé dit model hebben voor je watercooler beestje dan kan je altijd nog de grotere versie kopen.
Installatiegemak is niet veel over te zeggen, de bays zijn gewoon met screws en ik zie aan het interieur verder weinig speciaals. Enige opmerking is dat de drivebays en mobobackplate niet uitneembaar zijn; deze zijn "genopt".
Voor de kast zonder voeding had ik ongeveer 75 EUR betaald. Geen slecht bedrag voor zo'n mooi kastje. Al had de afwerking wat beter gemogen... De sidepanel sluit niet 100% zodat er altijd een smal blauw verlicht naadje zichtbaar blijft. Verders wil het voorklepje wel eens mee gaan trillen als de fans op volle toeren draaien.
Edit: Het is inmiddels December 2005 en ik heb dit beestje alweer bijna een jaar. Casefans heb ik na twee maanden uit pure frustratie vervangen door drie low noise modellen met 3pins zodat ik nu 2*120 en 1*80 heb draaien op 800rpm. Icm met Zalman 9500, Zalman VF700 en Zalman NB47 nu ERG stil.
(alleen hoorbaar als er verders geen achtergrondgeluid is) Ik raad je dan ook ZEER aan om de fans naar 5V te modden of ze gewoon te vervangen want standaard is het ECHT een AeroEngine.
Waarschuwing. Zien van deze kast kan aanstekelijk werken! Ik ken al twee andere mensen die de kast nu ook hebben en nog enkelen die wellicht wel interesse hebben voor hun volgende systeem...
P.S. Het chassis van de kast zit een beetje over de bovenste PCI-bracket heen. Mijn VGA/DVI kabel zit daarom een tikje scheef aangesloten.
P.S.2. Met mijn A8N-SLI is er nog bijna 2cm ruimte tot mijn PSU (tagan 480 dus best grote jongen). Exotische koelers die over je mobo heenhangen mogen dus geen probleem zijn! +1 voor installatiegemak gedaan
Edit2: Punten voor modbaarheid toegevoegd. De intake via de window die - standaard boven de CPU geplaats is - is zonder problemen te verplaatsen naar een positie boven de grafische kaart en northbridge. De windows zit vast met 8 schroefjes die alle synchroon geplaatst zijn. Een kwestie van window losschroeven --> draaien --> vastschroeven en je hebt binnen 5 minuten koeling voor je VGA en NB.