Samsung Galaxy S i9000 (8GB) Zwart Review

wheelboy
2 september 2010, laatste update op 2 september 2010, 2.754 views

Samsung Galaxy S i9000 (8GB) Zwart

Ik ben nu 2 maanden in het bezit van een samsung galaxy 9000i .heb van tevoren een iphone 3g gehad .wat me opviel was hoe gemakkelijk men op de samsung bestanden kan opzetten en erafhalen zonder het gepruts met itunes .aansluiten met een usb kabel en laden maar .
Ook de programmas bevallen mij goed en draait goed op de samsung .Ik was nogal scepties over de programmas en de matrialen die samsung voor zijn telefoons gebruikt aangezien ik paar jaar geleden een samsung had die na paar weken al geheel beschadigd was terwijl ik er best zuinig op ben.
Ik gebruik hem voor bijna alles wat er mee kan spellen bellen sms div leuke programmas navigatie .en toh ben ik eigenlijk geen beperkingen tegen gekomen .
Enig min punt vind ik het samsung...

Pluspunten

• vele mogelijkheden mooi toestel groot display met perfect beeld ,zonder problemen bestanden erop en eraf zetten .goedkoper abbo tov iphone 4 .Uitbreidbaar geheugen en makkelijk vervangbare battery

Minpunten

• samsung zal nog hard moeten werken aan hun programma kies .Regelmatig ziet hij mijn telefoon niet terwijl mijn pc hem wel als harde schijf ziet en ik dan het er zo wel opzet en kies laat voor wat het is .

Enig min punt vind ik het samsung programma kies waar ik div malen geen connectie mee kreeg op mijn pc terwijl ik hem als usb harde schijf wel kon benaderen .Qua stablititeid geen problemen loopt nooit vast ook geen zgn geheugen hangers wat ik op div foras lees .en ook toh geen gps problemen wat ik ook wel eens lees (ik heb wel aangepaste firmware erop staan xxjm5 met samset 1.9f).

Ook als je graag alternative firmwares erop wil zetten die zijn er te kus en te keur .ook 2.2 firmware ontbreekt niet. Maar ik ben met 2.1 al goed tevreden .

voordelen tov iphone .geen gezeik met itunes meer .geheugen uitbreidbaar .battery te vervangen (ik heb via ebay 2 batterijen met lader en 4 screenprotectors voor 10,22 euro gekocht incl verzend) .

zeer goede display die met zon nog redelijk te lezen is .batteryen met goed stevig gebruik gaan zon 9 uur mee (mijn 3g met zelfde gebruik 2 uur)

Geen gezijk meer met jailbreaks .spellen en programmas volgensmij stuk goedkoper .muziek /foos/bestanden er makkelijker op en af te halen /zetten .betere gps als mijn 3g.beter ontvangst goedkoper toestel wat zoniet meer kan als een iphone4 en er zeker nietvoor onder doet .

Ook heb ik er al div mkv films mee zitten kijken wat zeer goed gaat (moet je wel een grote ext sd card hebben)

Heb jij ook een Samsung Galaxy S i9000 (8GB) Zwart?

Even over het synchroniseren met Samsung Kies.
Er is een instelling die aangeeft hoe je toestel verbonden moet worden met de PC.
Kijk bij de applicatie "Instellingen"
Volg:
+ Over het toestel
+ USB-instellingen
Daar kun je aangeven wat je voorkeur heeft of zelfs dat het toestel moet vragen welke manier je op dat moment wenst.
Hoop dat dit helpt.
Ik had hetzelfde probleem met Kies. Als ik m'n Galaxy via de usb met de computer verbond was Kies bezig met verbinding te maken maar na een eeuwigheid te wachten gebeurde er nog niks.

Wat ik toen gedaan heb is een microSD in de externe opslag gepropt en vervolgens bij usb-instellingen de optie 'vragen bij verbinden' aantikken. Daarna bij 'sd-kaart en telefoonopslag' de sd-kaart afgemeld. Vervolgens de telefoon verbonden met pc en bij het keuzemenu voor verbindsoptie 'massaopslag' gekozen. Als het goed is installeert windows nu alle stuurprogramma's en verschijnt er na ongeveer een halve minuut 'apparaat geinstalleerd'. Bij 'deze computer' op je desktop zou nu je galaxy moeten verschijnen. Unplug de usb kabel en plug h'm er weer in. Bij het keuzemenu kies je nu 'samsung kies', uiteraard start je kies op, en als alles goed gaat zou hij h'm binnen de kortste keren moeten herkennen, maar nu permanent. Moeilijk maar zo werkte het bij mij iig :P
Interpunctie, spelling, grammatica....
Tests (harde gegevens: levensduur batterij t.o.v. activiteiten, tijd tot gps fix en nauwkeurigheid daarvan, kwaliteit foto's)
Bereik binnen/buiten/open veld

Een paar kleine tips om je review wat te verbeteren.