Acer Aspire Timeline 3810T-353G25N Review

1 september 2010, laatste update op 1 september 2010, 56 views Rapporteer

Ik zocht naar een echte laptop en geen vervanger van een desktop. Dus een computer voor onderweg.
Met zijn lange accuduur, laag gewicht en geringe afmetingen (13 inch scherm) voldoet deze ACER uitstekend aan mijn eisen.
Ik gebruik deze laptop regelmatig "online" als ik onderweg ben door hem met een usb te koppelen met mijn Windows mobile phone. Werkt perfect en ik heb geen extra data-abonnement nodig voor mijn laptop.
(Werkt ook goed met mijn iPad via wifi en WMwifiRouter applet op mijn mobile phone).
Upgrade van Vista naar Windows 7 verliep vlekkeloos met de Acer update software.
Inmiddels ook uitstekende ervaring met ACER terugroepactie ivm een of ander mogelijk los contact.
Pick up and return binnen vijf dagen.
Mijn volgende...

Pluspunten

• accuduur, laag gewicht en geringe afmetingen

Pick up and return binnen vijf dagen.

Mijn volgende laptop wordt weer een ACER.

Heb jij ook een Acer Aspire Timeline 3810T-353G25N?