AVM Fritz!box 7170 Annex A (Int'l Interface) Review

29 augustus 2010, laatste update op 29 augustus 2010, 56 views Rapporteer

Ik heb deze modem via XS4ALL gekregen en ik moet zeggen dattie op het eerste gezicht prima is.... Daarna kom je er namelijk achter dat hij op willekeurige momenten uitvalt en zichzelf opnieuw gaat opstarten. Dit kan zijn als er maar 1 pc aanstaat en een simpele inetradio staat aan.
Heel bizar en heel klotig als je soms een spelletje speelt voor geld. Snap ook niet waarom een groot bedrijf als XS4ALL in zee is gegaan met zoiets. Voor XS4ALL betaal je wat meer dan andere providers om te voorkomen dat je dit soort gezeik krijgt.

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een AVM Fritz!box 7170 Annex A (Int'l Interface)?