BenQ SW320 Grijs Review
4 juli 2021, laatste update op 13 juli 2021, 257 views
Rapporteer
Product gekocht
Helaas na verloop van tijd verticale strepen van 1 pixel breed in het scherm.
Pluspunten
- Geweldig beeld
- Erg goede kleuren
Minpunten
- Verticale strepen na verloop van tijd
Erg fijne monitor, goed beeld, uniforme kleuren/backlight, goede helderheid, eenvoudig maar strak uiterlijk. Bijzonder fijne monitor om mee te werken. Was een van de eerste soort van 'betaalbare' 4K monitoren in 32", op 100% resolutie heel erg veel informatie leesbaar op je scherm.
Tot zover het goede nieuws. Slechte nieuws is dat er nogal een probleem is met de panelen van deze schermen waarbij verticale strepen in beeld verschijnen, tijdelijk of permanent van 1 pixel breed. Bijzonder vervelend en, voor zover ik weet, niet om te lossen zonder een RMA.
Deze monitoren worden niet meer gemaakt; als je er een 2e hands wil komen raad ik je aan nog even door te zoeken. Heb je er een voor je staan; neem contact op met BenQ bij de eerste tekenen van problemen, voordat je garantie verloopt.
Positief is dat mijn scherm nu tot 3x toe al is omgeruild door BenQ (net binnen de garantieperiode). Helaas nu weer problemen, kijken wat BenQ nu doet.
Edit: Eindscore aangepast; de problemen met het beeldscherm zijn bijzonder goed opgelost door BenQ, mijn complimenten voor de geboden service, ook buiten de garantieperiode.