€ 308,37 bij Amazon.nl Marketplace

LG UltraGear 27GP850-B Zwart Review

2 juli 2021, laatste update op 2 juli 2021, 517 views Rapporteer
Product geleend +1

Sinds een paar weken heb ik dezer monitor mogen testen.

Een prima monitor voor een stevige prijs.

Pluspunten

• Design, ziet er mooi uit
  • beeldkwaliteit, ziet er na bijstellen scherp uit
  • reactietijd, verversingstijd, zonder haperingen
  • hdr, hdr10

Minpunten

• prijs, kan volgens mij lager
  • kort stroomsnoer, 1,5 m

Sinds een paar weken heb ik dezer monitor mogen testen.

Meegeleverd is een hdmi 1.4 kabel en dat is jammer want zo komen de maximale mogelijkheden van deze monitor niet tot zijn recht. Beter is het om een hdmi 2.0 of hoger kabel te gebuiken tenzij je op de computer geen hoger aansluiting hebt dan hdmi 1.4. in dat geval maakt het niet uit.

De aansluitingen zitten mooi aan één kant bij elkaar wel is het zo dat het wegwerken van de kabels wat beter had gekunt.

Het gebruik is bij mij geweest met een laptop waarop video wordt bewerkt en gegamed (wowp, moderen warplanes).
En een game pc (csgo, gta)

In de laptop zit een nvidia gtx 1050, die duidelijk niet het maximale uit het scherm haalt.
Op de game pc heb ik een nvidia 1060 Ti, deze pc voorzien van een displayport haalt al meer uit het scherm. De overklok naar 180Hz heb ik niet geprobeerd maar schijnt wel te kunnen.

Voor een 1440 nano ips scherm met 165 hz en 1ms dat er ook nog eens fraai uitziet is deze prijs zeker niet slecht, ik zou zelf nog even wachten tot de prijzen iets zakken.

Heb jij ook een LG UltraGear 27GP850-B Zwart?