Fossil Monroe Hybrid HR Rosé Goud (Goud) Review

16 juni 2021, laatste update op 16 juni 2021, 168 views Rapporteer

Wil je een mooi stijlvol horloge met diverse smartwatch functies dan is dit een absolute aanrader. Wil je een smartwatch waar je ook mee wilt sporten dan zou ik voor een andere gaan.

Pluspunten

• batterijduur van 2 weken
  • erg mooi
  • veel functies

Minpunten

• stappenteller niet heel nauwkeurig
  • enkel spatwater dicht
  • handleiding niet bijgevoegd

Ik heb het horloge nu enkele weken in gebruik.

Om te beginnen vind ik het een erg mooi horloge. De roségoudkleurige kast en band geven het een chique uitstraling. De achtergrond is onopvallend wast het een fijn rustig beeld geeft.
De achtergronden zijn verwisselbaar en ook de kleur kan verandert worden. Als je het smartwatch gedeelte gebruikt gaan de wijzers naar de kwart over negen stand zodat je het scherm optimaal kan aflezen.
De functies van de knoppen zijn naar eigen voorkeur in te stellen. De kast is gelukkig niet heel groot, dik of zwaar. Als je een melding krijgt trilt het horloge. De mate van trillen is ook in te stellen.

De batterijduur is met ruim 2 weken erg goed en glas van kast is tot nu toe erg krasbestendig. Ook de functie waarmee je muziek harder en zachter kan zetten en voor- en achteruit tussen nummers kan springen vind ik erg handig

Wel heeft het horloge wat mij betreft wat verbeterpuntjes.

- Het horloge wordt geleverd zonder handleiding. Uiteindelijk kom je wel achter hoe alles werkt, maar wat extra info zo wel zo handig zijn.
- Het nadeel van dit horloge vind ik dat je niet echt 'realtime' je hartslag en stappen kan zien. Het horloge ververst ongeveer elke 5 minuten. Enkel als je met je pols draait wordt het beeld direct ververst.
- Het bandje kan versteld worden door de sluitklip te verschuiven, maar dit is minder handig als mijn pols in de loop van dag fluctueert qua dikte. Dan 'snijdt' het bandje een beetje
- de stappensteller is niet altijd even nauwkeurig. Deze reageert op polsbewegingen.
In het begin was het horloge iets te optimistisch nu heb ik het idee dat het horloge af en toe iets te terughoudend is. Ik vergelijk de stappenteller op mijn horloge met die op mijn telefoon.
- Het horloge is enkel spatwater dicht.

Conclusie, als je op zoek bent naar een mooi stijlvol horloge met diverse smartwatch functies is is dit een absolute aanrader. Ben je op zoek naar een smartwatch waar je ook mee wilt sporten dan zou ik voor een ander model gaan.

Heb jij ook een Fossil Monroe Hybrid HR Rosé Goud (Goud)?