Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Bekijk alle reviews

eufy Video Doorbell (Battery-Powered) Review

+2
Badda-b 18 mei 2021, laatste update op 9 juli 2021, 1.736 views Product gekocht

eufy Video Doorbell (Battery-Powered)

Ik had de Eufy Battery doorbell aangeschaft en qua functionaliteit ben ik zeer tevreden met alle zeer uitgebreide features, aan alles is gedacht met deze deurbel. Uiteindelijk heb ik hem teruggestuurd omdat ik niet tevreden ben over de snelheid.

Pluspunten

  • goede kwaliteit video en audio
  • bel en homebase zitten op eigen verbinding (homebase-wifi)
  • app in Nederlands en duidelijk
  • veel instelmogelijkeden in de app
  • dit battery model kun je aansluiten op je bestaande draad van de analoge deurbel (8V 1A)
  • geen abonnement / maandelijkse kosten
  • montage benodigdheden zoals 15graden mount en verlengdraden tbv bestaande deurbeldraad
  • robuuste bel, degelijke homebase

Minpunten

  • melding komt traag binnen op mobiel (3-5sec)
  • homebase gebruikt random poorten over gehele breedte 0-65535
  • opname start te laat
  • homebase, je kunt alleen gebruikersinstellingen aanpassen in de app, geen rechtstreekse (admin) toegang tot homebase
  • homebase staat in LAN en heeft altijd internetverbinding nodig
  • wat gaat er naar de servers van eufy?
  • videos verdwijnen uit app als je deurbel uit app verwijderd
  • in de mounting bracket is weinig ruimte waardoor overtollige draden op de sync knop kunnen drukken

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Kwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
[updates] toegevoegd 9-6-21
[updates] toegevoegd 21-5-21
[updates] toegevoegd 25-6-21
[updates] toegevoegd 6-7-21

[update 6-7-21]
Mijn laatste update over dit product. Ik heb hem teruggestuurd omdat voor mij dit product niet voldoet aan de snelheid die je gewoon verwacht bij een deurbel. Ik vermoed dat het signaal tussen deurbel en homebase niet stabiel is, zelfs op een afstand van 2 meter uit elkaar met de voordeur open (die zou het wifi signaal kunnen tegenhouden), is de boel traag. Na vele email wisselingen met support werd aangeraden de deurbel te resetten, opnieuw te koppelen maar dat lukte niet meer, de deurbel werd niet meer herkend. Dat was de druppel. Ik heb alles ingepakt en teruggestuurd. Eufy gaat uit van defecte hardware. Ik heb mijn beoordeling hier aangepast naar ''slecht'', dat is uiteraard gebaseerd op mijn situatie.

Ik ga kijken naar doorsafe, dat schijnt wat professioneler spul te zijn.


[update 25-6-21]
Nog steeds aan het mailen met eufy support. Ze blijven netjes antwoorden maar het Engels is gebrekkig en in bijna elke mail sluiten ze af met 'hope you understanding' en ligt het uiteindelijk aan mijn netwerk dat volgens hun 'unstable' is. Volgens onderzoek van de log door de Technician is de vertraging 2 seconden, ik meet 5 of meer. Ook bieden ze me nu een discount van 5% aan voor een volgende aankoop op een eufy product, dat ik A. niet van plan ben en B. de vertraging die ik ervaar niet oplost natuurlijk.
Ik blijf aandringen dat er geen vertraging in mijn netwerk zit en wacht weer op de volgende reactie.

[update 9-6-21]
Ik ben al een aantal weken aan het mailen met Eufy support. Ze reageren meestal binnen een paar dagen.
De verbinding is bij mij niet erg snel. Dus als er iemand voor de deur staat komt de melding pas 5-7 seconden later op mijn mobiel. Ook bij mijn vrouw, allebei Android. De app geeft op live beeld de snelheid weer, dat is gemiddeld 350KB/s (via wifi 8)7). Eufy support reageert netjes maar blijft het gooien op mijn lokale netwerk dat traag zou zijn. Ik heb geen last van traagheid op mijn netwerk.
Dit soort antwoorden worden gegeven door Eufy support:
"The speed shows the download speed from the sever. The speed of it is related to your net work. I hope you can understanding."

Uitgebreide functies

Ik heb sinds kort de Eufy Battery doorbell en wil graag mijn ervaringen delen hier. Qua functionaliteit ben ik zeer tevreden met alle zeer uitgebreide features (o.a. lokale opslag (ja irritant je kunt niet rechtstreeks in de homebase), aansluiten op de bestaande bedrading, geen abonnement.

Installatie

Fysieke installatie en configuratie via de app is allemaal prima te doen. Er zitten verlengdraadjes bij voor de bestaande deurbel bedrading, een 15 graden wig en montageplaatje, schroeven pluggen, utp kabel etc. Ik heb een beltrafo zoals deze van 8V en 1A en ik heb de deurbel op de bestaande draden aangesloten met de verlengdraadjes. Het werkte meteen (eerst de beltrafo uitschakelen voordat je de draden gaat aansluiten).
Enig nadeel van de montage is de plastic montageplaatje, dat door het vastschroeven krom kan trekken en daardoor klikt de deurbel er niet lekker in; dit hadden ze beter van aluminium of ander vast materiaal kunnen maken.
[update] De bijgeleverde schroeven kon ik in mijn situatie niet gebruiken dus heb ik andere gebruikt. Ik kwam er later achter dat normale schroeven eigenlijk een te grote kop hebben voor in de bracket. Daardoor heb ik problemen gehad met het inklikken van de deurbel in de bracket, de schroef stak te ver uit, en hield de sync knop ingedrukt waardoor de boel gereset werd, dit heeft me een hoop tijd gekost. Verderop meer over deze onaangename reset.

In de Eufy app, zie ik in het hoofdscherm, onder de naam van de deurbel, een groen batterij- of stekkersymbool. Meestal de stekker (stroom van de beltrafo), maar als de bel wat meer heeft moeten verwerken zie ik ook wel eens batterijsymbool staan. Ik las ergens dat hij de batterij druppelsgewijs bijlaadt oid.
Ik heb hem net een week dus ik kan niets zeggen over hoe de batterij er over een tijdje bijhangt...

Privacy

Ook al lees je je helemaal suf en bekijk je vele reviews, na aankoop kom je dan toch nog zaken tegen die je niet eerder hebt gelezen. De Homebase2 is bijvoorbeeld nog wel een zorg dat die in het Lan hangt en alle connectie naar buiten nodig heeft en je verder geen controle over dat ding hebt.

Zover ik weet zijn de camerabeelden niet op de servers opgeslagen, je kunt wel inloggen op https://mysecurity.eufylife.com om je live beeld te bekijken, maar niet de opgeslagen beelden. En ja misschien kopiëren ze de video's toch naar hun servers, misschien ook als cache voor het opvragen via 4G, zie verderop.

Werking

Wat ik na veel onderzoek en o.b.v. mijn eigen ervaring heb kunnen vinden over de werking is dit:

1. Deurbel krijgt voeding van accu. Als hij is bedraad, dan wordt accu bijgeladen (geen omkijken naar opladen)
(er is ook een bedrade deurbel, die werkt zonder homebase maar met een SD-kaartje in de deurbel.
[update] Als de bel gestolen wordt, dan zijn je beelden ook weg.
2. Homebase heeft connectie via LAN (ik heb hem via UTP aangesloten) met Internet.
3. Homebase zet zelf een verborgen wifi netwerk op, de deurbel maakt connectie met die wifi. Dit gaat met wat drukken op syncknop allemaal automatisch, dat bedoel ik niet als een voordeel, maar eerder als nadeel want je kunt er niet bij (je kunt niet op de homebase inloggen, behalve via de app, daar kun je de gebruikersinstellingen aanpassen maar geen admin/netwerk settings).
4. via de mobiele app (verbonden met wifi LAN of 4G en dus connectie met servers Eufy, stel je alles in en kun je live meekijken en opgeslagen videobeelden bekijken.
5. de app heeft altijd connectie met eufy servers, en de homebase altijd connectie met internet, dus kun je dus altijd via je app het ding bedienen en bekijken.
6. de servers authenticeren je account in de app, en als je mobiel connectie met je LAN heeft, krijg je de beelden van homebase direct. Als je op 4G zit, sturen de servers de beelden door vanaf homebase OF vanaf de servers (cache)? Hier wordt het onduidelijk wat er tussen app/homebase/eufy-servers gebeurt.

Er is beweging of iemand belt aan

> bedrade deurbel gaat, gong homebase gaat, melding op mobiel (kan naar wens aan/uitgezet alllemaal)
> video en audio wordt opgenomen door deurbel en verstuurd naar homebase via homebase wifi
> via de app allemaal te zien/volgen
> homebase heeft connectie met internet / eufy servers, die synchroniseerd in ieder geval alles wat in de app staat ingesteld (mijn vrouw heeft ook de app op haar mobiel, settings wijzigen bij haar = setting is meteen ook gewijzigd bij mij en vice versa; ieder een eigen eufy inlogaccount).

Detectie

Het afstellen van de bewegingsdetectie vraagt om wat trial en error, maar ik heb hem nu zo afgesteld dat hij alleen reageert op het deel dat ik heb ingekaderd (zeshoek die je kunt slepen). Samen met detectietype "alleen mensen" en de gevoeiligheid op schaal van 1 tot 5, neemt hij nu perfect op als de pakketbezorger of wie dan ook voor de deur staat, aanbelt of langsloopt (hij maakt gebruik van gezichtsherkenning, er verschijnt meteen een thumbnail bij de opgenomen video van het gezicht.

Kwaliteit

Video kwaliteit, audio, meldingen, nachtzicht, besparingsmodus voor de batterij als je die gebruikt, aan alles is gedacht en het werkt ook zoals je verwacht.
Er is wel vertraging in de audio als je de intercom functie gebruikt, soms meerdere seconden, dus een normaal gesprek voeren vraagt geduld aan beide kanten dat mogen ze snel verbeteren.

Snelheid

Het opstarten van de app duurt een paar seconden, dus als er iemand aanbelt en je krijgt een melding (die vrij snel binnenkomt nadat er is aangebeld), dan moet je je mobiel pakken, ontgrendelen, melding aantikken, app wordt geopend en video wordt geladen (de manier waarop dit werkt is top, maar openen van de app en laden van de video mag sneller), maar dan ben je dus zeg maar 5 tot 10 seconden verder en kun je spreken met diegene aan de deur, of gewoon meteen naar de deur lopen als je thuis bent.

Handig zijn de 'snelle antwoorden', je kunt zelf korte berichten opnemen en opslaan, die je met een druk op de knop in de app kunt afspelen als iemand aan de deur staat. Dus ongeduldige pakketbezorgers die na aanbellen na 10 seconden naar de buren lopen, zet ik even in de wacht door een "snel antwoord" te sturen naar de bel, zoiets als "momentje ik kom eraan" als ik op zolder ben bijvoorbeeld.

Vertraging

In de live video zie je ook vertraging, maar ik heb daar nog te weinig mee gedaan in korte tijd dat ik hem in gebruik heb. Ook al staat de homebase bekabeld aan de router en 2 meter van de deurbel, de vertraging blijft. En dan kijk ik live op de app op mijn mobiel of die van mijn vrouw, verbonden met eigen wifi, welke gewoon snel is. De vertraging zit dan of in de wifi van de homebase naar deurbel en/of data dat via het internet gaat (Eufy servers)?

[update]

Deurbel uit app = video's weg

Wanneer de deurbel uit de app verwijderd wordt, in mijn geval per ongeluk door de sync knop, dan zijn alle opgenomen video's weg in de app 8)7 Homebase is nog wel aanwezig, maar vreemd genoeg kun je dus niet meer de video's op de homebase bekijken in de app! Heel raar en heel onhandig ook, immers als iemand de deurbel meeneemt of kapotmaakt, dan zie je dus niet wie het gedaan heeft want de videobeelden zijn niet te benaderen!! Eufy, ga dit eens snel fixen!
Vervelend is dan dat je de qr-code achterop de bel weer moet scannen, syncen, en wachten totdat hij in de app komt. Dan kun je alles weer opnieuw instellen in de deurbel (zones, snelle antwoorden etc.). Nog vervelender is dat je de apparaten ook weer opnieuw kan gaan delen, in mijn geval moest ik mijn vrouw weer toevoegen, zij een mail aanklikken etc.
Dit mogen ze wel anders inrichten vind ik. En een backup van de settings (naar homebase bijvoorbeeld) zou ook wel handig zijn voor als de deurbel uit de app weg is.

Heb jij ook een eufy Video Doorbell (Battery-Powered)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Reacties (5)

Wijzig sortering
De bug die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden heeft geen effect gehad op de EU/ PAL gebruikers.

Ik vind het een fijne deurbel. Wel vind ik het jammer dat ik niet de homebase vanuit mijn eigen netwerk kan benaderen. Ik moet perse via de app en dus via internet verbinding maken.

Wel fijn dat ik inmiddels een 2e chime heb kunnen installeren.
Reageer
Ha BvanBart

Bedankt ik lees inderdaad dat het niet in Europa heeft gespeeld. Hoe dan ook het geeft wel wat minder gevoel van vertrouwen in Eufy en dat is het nadeel van alles in de cloud waarbij je afhankelijk bent van hun beveiliging.
Mee eens dat de homebase een gesloten systeem is waar je niet bij kan vanuit je LAN. Ik heb Eufy al verschillende mails gestuurd hierover.
Reageer
Bedankt voor deze kritische review (met updates)!

Privacy vind ik vrij belangrijk en een degelijke werking/kwaliteit ook. Als ik alle voor-/nadelen lees en dit naast elkaar zet lijkt de huidige Eufy serie voor mij teveel zwakke punten te hebben. Je tip van Doorsafe ben ik erg blij mee, hier is dan ook mijn keuze uiteindelijk op gevallen. Dankjewel!

Heb je inmiddels gevonden wat je zocht en zo ja, hoe zijn je ervaringen hiermee?
Reageer
Hi @Lazora

Geen dank hoor, ik vond het wel fijn om mijn ervaring van me af te schrijven ;-)

Ik vind ook degelijkheid en kwaliteit samen met veiligheid vrij belangrijk. Maar ook het beheer heb ik graag in huis ipv in de cloud en als het bedraad kan dat liever dan draadloos. Helaas door andere prioriteiten ben ik nog niet verder gekomen met het uitzoeken van een nieuwe deurbel. Ik had alleen kort wat gelezen over Doorsafe en hun verschillende onderdelen.

Voor welke "set" heb jij gekozen bij Doorsafe als ik vragen mag en wat is je ervaring met snelheid, , veiligheid, beheer e.d.? Ik las dat ze een third party app gebruiken, ik ben benieuwd naar je ervaring met installatie en gebruik tot nu toe. Dank alvast!
Reageer
Zelf heb ik ook nog niet uitvoerig kunnen testen, maar ben er an sich tevreden over.

Ik heb de 6660 besteld met een chime (Black Friday deal is leuk). De reactietijd vind ik erg vlot, als ik ook maar even langs de camera liep was het vrijwel meteen een bewegingsmelding op de telefoon. Hier zit er een vertraging in van 1 seconde en gebruik hem hier momenteel op wifi. Bekabeld/PoE is ook allemaal mogelijk maar met de losse antenne is het signaal goed te regelen (vrijwel 99%).

Op gebied van veiligheid kan ik niet teveel zeggen. Je gebruikt de Smart Life app van Tuya. Ze houden zich aan de AVG/GDPR. Na een kwartier wennen was het vrij gemakkelijk in te stellen. Hun instructievideo's zorgen ervoor dat je niet hoeft te puzzelen als je vastloopt. Je hebt wel een account nodig met mailadres per gebruiker/beheerder in de app want je kan niet op meerdere apparaten inloggen, dat is wel een minpuntje.

Er zouden misschien zelfs trucjes zijn (dacht ik te zien) om via eigen beheer de beelden te streamen, geen idee of dat ook hierbij van toepassing is. Heb ik voorlopig nog geen interesse in.

TL;DR De installatie zelf en het proces in het algemeen ging best vlekkeloos. Het koppelen en instellen van deurbel met gong gaat prima. De spullen voelen degelijk aan. Beeld overdag is heel mooi, het infrarood beeld in het donker is ook redelijk, geen topkwaliteit maar wel acceptabel zonder verlichting.

Hopelijk heb je er wat aan. Mocht je nog iets willen weten, dan hoor ik het wel.
Reageer


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True