Motorola One Fusion+ Blauw Review
5 mei 2021, laatste update op 5 mei 2021, 291 views
Rapporteer
Product gekocht
Na research kwam ik op deze Motorola uit. Accu, scherm, camera, stock Android ervaring waren wat ik zocht. Helaas werkt hij nu regelmatig héél traag en moet hij opnieuw opgestart worden. De linkerzijde en onderkant van het toestel kraken als je een beetje drukt, dus de bouwkwaliteit is niet top.
Pluspunten
- Geen notch dankzij popup camera
- Hele goede accu
- Moto acties
- Stock Android
- Geen bloatware behalve paar Google apps
- Moto thema personalisatie
- Hoesje meegeleverd
Minpunten
- Wordt traag na een jaar
- Krakende zijkant en onderkant
- Nieuwe navigatie werkt niet met andere launchers
- Niet voor gaming
- Camerakwaliteit (logisch voor budgetprijs)
3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik was sinds het begin van de Samsung Galaxy S lijn fan, maar de laatste jaren werd de Samsung bloatware steeds erger en de accu van de S10 ging héél snel leeg met een screen-on-time van 3 uur dus ik was klaar met Samsung telefoons en ik ging voor een smartphone met de beste accu en toen kwam ik op deze Motorola uit. Ik miste eigenlijk niets van de duurdere Samsung telefoon. Accu, scherm, camera, stock Android ervaring valt me mee. Camera is niet de beste, maar kan ermee door. Echter, na een jaar later werkt hij nu af en toe heel traag en de standaard launcher werkt altijd heel traag als je een lay-out van 5x5 gebruikt. En de linkerzijde en onderkant kraken als je een klein beetje drukt. Dus de bouwkwaliteit is niet zo goed. Maar goed, €300 was een prima prijs en flagship kwaliteit kan je niet verwachten.