Bose QuietComfort Earbuds Zwart Review
Extreem goed, behalve de ongewilde broekzakbelletjes door aanraking die spraakbesturing activeert
Update: 19-10-2021:
Er is nieuwe firmware en ik heb geen lat meer van broekzakbelletjes, ook is er nu een equalizer
update 15-11-2021
update 16-03-2023
na de laatste retour lang geen klachten gehad. sinds een maandje is het vliesje / gaasje dat in de rechter bud gaat losgekomen. feitleijk kijk je dus de earbud in. bose vertelde dat dit niet onder de garantievoorwaarden valt. ze willen me ook niet vertellen hoe ik het zelf kan fixen. van mij hoeft ie ook niet retour maar ik wil voorkomen dat al mn oorsmeer op de driver gaat zitten, uiteraard. hierdoor gaat mn rating omlaag. producten moeten als ze duur zijn gewoon echt langer meegaan. ik weet niet of ik nog eens bose zal kopen.
Pluspunten
Noise cancellation Geluidskwaliteit Accuduur (relatief) goed Equalizer
Minpunten
App Misschien is jouw oorvorm niet normaal en passen de rubbertjes niet. Op de fiets bellen kan niet eigenlijk Nu voor tweede keer retour Gerammel bij wandelen gaasje dat je oorsmeer buiten houdt laat los na anderhalf jaar.
Wil je een neutrale weergave, met genoeg bas, maar zeker niet te veel? Koop dit.
Accu gaat lang genoeg mee gegeven het feit dat er maar een mini accu in past.
Wat is rot? Ik heb vaak onvoorziene en ongewilde belletjes. Je kan de spraakbesturimg die geactiveerd wordt door een aanraking op het rechteroortje niet uitzetten in de app, die sws nog wat beter moet worden.
Stilte is mij veel waard, dus de prijs is 👍.
Als app verbeterd wordt geef ik het 5 sterren.
Vragen? Stel ze hieronder.
Update: 19-10-2021:
update 15-11-2021
Voor de tweede keer retour, ditmaal ging de linker bud niet meer aan / laadde niet op. Daarom score omlaag.
Heb jij ook een Bose QuietComfort Earbuds Zwart?
zit hier de reviews te volgen of ik iets ziet waar ik wat mee kan, ik loop er en fiets er mee uiteraard heb je weleens wind geruis dat is afhankelijk hoeveel wind er staat en hoe hard je fiets, verschillende omstandigheden spelen wellicht mee.
:strip_exif()/u/80759/monstermania_small.gif?f=community)
:strip_icc():strip_exif()/u/396605/crop5ee2083002d36_cropped.jpeg?f=community)