Nedis N CCGP37010BK20 - Kabel DisplayPort-Stecker> DisplayPort-Stecker 2 m - Kabel - Digital/Display/Video Zwart Review

23 maart 2021, laatste update op 23 maart 2021, 352 views Rapporteer
Product gekocht 0

Redelijk product voor een redelijke prijs. Echter, kabel zou ik niet 100% displaypoort 1.4 compatible noemen. Bij 1440P HDR 165 hz i.c.m. Dell S3220DGF verschijnen er om de zoveel seconden horizontale lijnen op het scherm. Wellicht veroorzaakt door slechte afscherming.

Pluspunten

• Voelt solide aan

Minpunten

• Stoort bij hogere bitrates
  • niet 100% HBR3 / DP 1.4

2 van 5 sterren (Slecht)
Redelijk product voor een redelijke prijs. Echter, kabel zou ik niet 100% displaypoort 1.4 compatible noemen. Bij 1440P HDR 165 hz i.c.m. pricewatch: Dell S3220DGF Zwart verschijnen er om de zoveel seconden horizontale lijnen op het scherm. Wellicht veroorzaakt door slechte afscherming.

Bij non HDR 165hz ervaar ik geen problemen. Voor een Displaypoort 1.2 kabel voelt deze solide aan. Ik heb €13,90 (9,90 zonder verzendkosten) betaald. Voor €5,- is het natuurlijk een prima product.

Voor een echte HBR3 kabel is wellicht de pricewatch: Club 3D DisplayPort 1.4 kabel 2 meter HBR3 8K 60Hz Zwart een betere keus.

Heb jij ook een Nedis N CCGP37010BK20 - Kabel DisplayPort-Stecker> DisplayPort-Stecker 2 m - Kabel - Digital/Display/Video Zwart?