Corsair RM550x Zwart Review
10 maart 2021, laatste update op 10 maart 2021, 387 views
Rapporteer
Product gekocht
Beste mid-range fully modular PSU.
Als je een betrouwbare, stille, modulaire, 80+ gold rating PSU zoekt is dit naar mijn mening echt de beste voor zijn prijsklasse.
Pluspunten
- mooi zwart
- verassend stil
- genoeg aansluitingen
Minpunten
- te dikke kabels
- vrij groot
Als je kwaliteit en een mooie afwerking wilt bij een PSU dan is dit wat je zoekt.
De kabels zijn mooi zwart en voelen stevig aan, het enigste is wel als je beperkte ruimte hebt achter het moederbord kan het krap worden omdat de kabels vrij dik zijn.
Het design is mooi zwart alleen als je een compactere case hebt kun je moeite hebben hem goed te kunne plaatsen, ik heb bijvoorbeeld mijn drivetray moeten verwijderen omdat het anders niet paste (daarna wel met enige moeite weer terug kunnen plaatsen, maar dan had je weer weinig ruimte voor de kabels).
De fan is erg stil en je hoort hem 1 seconde als je de computer opstart als je met je oor er langs gaat zitten, anders gewoon niet.
Beste powersupply in zijn prijsklasse, zal er mee door kunnen de komende jaren (mits ik niet upgrade naar een hogere 20-series of 30-series GPU, maar die zijn toch niet beschikbaar dus zit nu wel goed).