Prijs | |
Specificaties | SmartTag (universeel) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De Samsung Glaxy SmartTag is een erg specifiek stukje hardware, met een erg specifieke doeleinde. Het doet niet veel maar wat die doet, doet dit goed.
Prijs | Score: 3 |
Featureset | Score: 3 |
Prestaties | Score: 3 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 4 |
Ik mag toch aannemen dat je als bezitter van een Samsung-telefoon deze functie ook kunt uitzetten. Want ik zou er niet op zitten te wachten dat hoewel (hopelijk) anoniem, mijn telefoon en mijn locatie gebruikt mogen worden om iemand anders' bos sleutels terug te vinden.Dan maakt de SmartTag een verbinding via de Galaxy-phone van een andere gebruiker
[Reactie gewijzigd door herpideperpi op 4 maart 2021 13:48]
Je kunt volgens mij alleen via de Smartthings applicatie de SmartTag terug vinden.Enneh.. Doe ik iets verkeerd? Moet je altijd Smartthings opstarten om de tag te vinden? Of doe ik iets verkeerd?
Persoonlijk zou ik de SmartTag ook niet zo heel snel aanschaffen, maar ik kan wel inzien waarom men het eventueel nodig zou kunnen hebben.Ben early adopter, maar dit apparaatje zie ik ff niet zo zitten.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,