Ik heb deze kast overgenomen van een andere tweaker,inclusief ingewanden.
Pluspunten
- Stoffilters onder voor en mesh boven.
- Demonteerbaare 5,25 bay
- Moederborden en insteek kaarten passen zonder wringen of stress
- Meegeleverde fannen voor budget prima
- Grote heatpipe koelertorens passen zonder problemen.
- Voldoende ruimte boven de koeler,zelfs met 10 mm erboven
Minpunten
- geen,...voor het budget
- ofja...grote PSU erin krijgen beetje lastig
Zelf zou ik nooit deze kast kopen.Maar zat om de componenten heen dus er maar even mee gespeeld en gekeken wat zo'n budget kast te bieden heeft.Dat de interne componenten binne 24 uur overleden,had niets van doen met de case,maar eerder de tweaker waarvan ik het systeem had overgenomen.
Persoonlijk is deze kast niet naar mijn voorkeur qua vormgeving,maar over smaak valt niet te twisten.
Kast is voorzien van voldoende en goed werkende stoffilters.
Mesh aan de bovenkant is voor zien van magneet plakstrips,welke goed verlijmd zijn,en zodoende niet loslaten als je vaak de mesh verwijderd.
Kast bied voldoende ruimte, de 5,25 interne drivebay kan verwijderd worden,om zo nog meer interne ruimte te creëren.Dit is iets wat ik gelijk gedaan heb.
De meegeleverde fannen,zeker voor een budget kast,echt niet slecht te noemen,maar geen Noctua's
Dus lange videokaarten gaan er probleemloos in.
PCi/PCI-E afdekplaatjes ,zijn op de GPU na ,van het uitbreektype,maar dit is eigenlijk standaard bij budget kastjes.
Plek voor 2 x 120mm of 140 mm fannen als intake,aan de bovenzijde plek voor 3 stuks 120 of 140 mm fannen
en 1 x 120 mm outtake fan.
En niet te vergeten,beetje normaal,fornt audio en 2 x USB 3.x poorten.
Power on led moet via molex worden aangesloten en bevind zich in de aanknop.
Er is een reset switch aanwezig.
Ik heb deze kast gebruikt/getest in combinatie met Ryzen 360X Asrock Steel legend X570 moederbord, gekoeld door een Mugen Ninja 5 met Kaze Flex 120mm PWM-fan in push pull configuratie.
Voordeel van deze kast en koeler combo is dat de warme lucht gelijk naar buiten word geblazen door het gat waar je anders een 120 mm outtake fan zou kunnen plaatsen.
1 x Noctua bovenin als uitblaas (boven CPU koeler) en 1 X Noctua 140mm fan als intake.
Mijn cpu is idle gemiddeld 30 graden,en 60 graden na flink lang gamen.
Mijn "oude " GTX 1070 is idle zo rond de 40 graden en tijdens gamen zo rond de 65 graden.
20 graden kamer temperatuur,max fanspeed Noctua case fans 700 r.p.m.
Opzich ..voor een budget kast ,prima..doet wat het moet doen,voldoende airflow en genoeg plaatsing opties voor fannen,radiators etc.
Al met al,voor een budget kast,een dikke voldoende,en voor mensen mensen met beperkt budget,leuk instap model.Tja,zijpaneel (raam) plastic....maar dat is ook wel te verwachten voor een budget.
Overal plekjes voor Ty raps en mogelijkheid tot kabel management.
Zelf zou ik voor zo'n kast als dit maximaal 35 euro durven betalen.
Verwacht geen Fractal,Seasonic, e.d kwaliteit...maar functioneel is het prima en qua stevigheid meer dan voldoende.
Er is veel slechter qua cases op de markt voor meer geld.