€ 249,- bij Amazon.nl Marketplace

Kärcher FC 5 Review

renjan1972 Newbie
25 januari 2021, laatste update op 25 januari 2021, 1.268 views Product gekocht

Kärcher FC 5

Handig apparaat in gebruik, mechanische kwaliteit zeer slecht van het model met de nieuwe zuigmond >2019.

Pluspunten

• reinigt goed
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

• mechanisch slecht
  • klantenservice waardeloos

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb 3 karchers gehad. De eerste versie van de FC 5 tot 2019 is een goed apparaat en die doet het nog steeds. Zeer tevreden over het dweilresultaat, daar kan echt geen emmer en dweil tegen op.
Dus.. deze aan mijn oude pa gegeven en zelf op een nieuwe uit. Helaas was dit de nieuwe versie met verbeterde opname kop. Dit apparaat heeft blijkbaar een verhoogde rolweerstand waardoor binnen afzienbare tijd de plastic tandwielen van de overbrenging volledig kaal gevreten waren door de motor en het apparaat dus defect is (ratelend geluid zonder draaiende rollen). Helaas is dit niet bij een apparaat gebleven, ook zijn vervanger vertoont de zelfde problemen. Dus..Karcher gemaild, afzeik mail retour van de front office desk, weer gereageerd....nog niets gehoord. Dit duurt al enige tijd, maar gezien de ervaringen van anderen met Karcher verwacht ik geen wonderen. Heb inmiddels een Bissell gekocht want de dweilen met een emmer en zwabber gaat niet meer gebeuren.
Conclusie: nieuwe model heeft een ontwerp / constructie uitdaging die m.i. verholpen dient te worden.

Heb jij ook een Kärcher FC 5?