Samsung Smart Monitor M7 (LS32AM700) Zwart Review
14 januari 2021, laatste update op 14 januari 2021, 967 views
Rapporteer
Product gekocht
Vlotte installatie, goede feature set, Tizen functioneert vlot/goed. Door matige helderheid en kijkhoeken niet echt goed bruikbaar als (thuis)kantoor monitor. Wel prettig met de USB-C (65w) zodat hij tevens functioneert als docking station voor je laptop. Bij ons gaat hij wegens de matige beeldkwaliteit terug helaas.
Pluspunten
- Vlotte interface Tizen
- Goede AB
- 4K streaming
- Dunne schermranden
- Geluid OK voor een monitor
- USB-C (65W)
- Prijs
Minpunten
- Slechte kijkhoeken
- Beeldkwaliteit Office gebruik
- Helderheid (250 cd/m) is te laag
3 van 5 sterren (Voldoende)
De installatie verliep soepel en vlot. Je hebt wel een Samsung account nodig om dit vlot te voltooien.
Sluit (draadloos) toetsenbord en muis aan en de installatie gaat nog veel vlotter. De interface en apps zijn vlot en soepel, streamen van content (Netflix) gaat super. Aangenaam beeld om film te kijken.
Als (thuis)kantoor monitor is de monitor ronduit slecht. De kijkhoeken zijn matig tot slecht. Zelfs als je dicht op de monitor zit met je laptop aangesloten dan is het beeld in de hoeken donkerder, onscherp en slecht van kleur. Het lijkt dus meer een TV achtig apparaat dan een monitor. Mijn ViewSonic 28" 4K van twee jaar geleden voor thuisgebruik geeft een stukken beter beeld. En dit was al geen top monitor.
Je kunt er wel op werken, laptop aansluiten via USB-C is erg fijn deze laad te lijk op (65w). Toch ondanks de goede apps, de aansluitingen, het uiterlijk en goede AB (met microfoon) is de monitor voor kantoorgebruik geen goede optie. Daarvoor had ik hem gekocht dus hij gaat helaas terug.
Naar gelang de functie dus net voldoende of voldoende, maar zeker geen goede beeldkwaliteit.