Linksys Velop Mesh WiFi System tri-band - Duo Pack

Prijs
€ 129,-
Specificaties Wi-Fi 5 (2,134Gbps) • 2-poorts switch - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Linksys Velop Mesh WiFi System tri-band - Duo Pack Review

Krijn84 Newbie 13 januari 2021, 536 views Product gekocht

Linksys Velop Mesh WiFi System tri-band - Duo Pack

Goed en stabiel, prachtig design.

Pluspunten

• stabiel
  • design
  • toch wel full option router

Minpunten

• lastig te vinden configuraties
  • apple home kit

Gebruik deze set nu al 2 jaar, en niet zeggen dat ik echt zeer tevreden ben. Mijn huis heeft ongeveer 50 wifi apparaten en dit is geen probleem voor deze set. Ook streams via chromecasts gaan zonder stotteren/bufferen op 4k. Ik heb er 2 in een rijtjes huis diagonaal verdeeld van voorkant begaande naar achter op de 1ste verdieping.

De app is echt minimaal kwa opties, er is ook een webinterface die is wat uitgebreider. Dit moet je wel zelf bedenken andere referenties naar de webinterface zijn er niet. En zelfs op de webinterface worden dingen voor je verborgen grappig genoeg, echter zijn ze wel te vinden door de URL handmatig aan te passen. Dan opeens heb je "full power" die je gewend bent uit andere routers.

Wat ik jammer vind is dat zigbee antenne totaal ongebruikt blijft, dit zou in fijne addon zijn in mijn smart home. Ook de pas aangekondigde samenwerking met apple home kit, laat het erop lijken dat ik in de toekomst toch spijt ga krijgen van mijn keuze in deze

Heb jij ook een Linksys Velop Mesh WiFi System tri-band - Duo Pack?

Vraag & Aanbod

Ik vind het nogal kort door de bocht dat het hebben van ondersteuning voor Apple HomeKit een minpunt zou zijn.
Dit zegt uiteindelijk meer over u als gebruiker, dan over Linksys of Apple.
Dat klopt, een juiste conclusie. Dit had ik kunnen onderbouwen, maar heb ik niet gedaan en zo blijkt ook, niet nodig. Maar voor de gene die het nog niet begrepen:
Ik ben android, tuya en homekit gebruiker. Door de samenwerking met Apple kan ik verdere integratie met Google waarschijnlijk vergeten. Ook de ongebruikte antenne zal niet beschikbaar worden voor random ZigBee apparatuur, maar voor de extra beveiliging onder de Apple apparaten. Vandaar de teleurstelling daarin. Maar zeker daarbuiten een prima set die 4 sterren waard is.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren