Omdat ik voor het eerst een eigen woning heb en ik al heel lang de wens had voor een vaatwasser ben ik op zoek gegaan. Ik woon in een een kamer woning dus de vaat wasser staat in mijn keuken,woon en slaapkamer tegelijk. Daarom wilde ik graag een stille vaatwasser en kwam bij deze uit.
Helaas komt dit de prijs niet ten goede ik heb €713 betaald (inclusief in de woning plaatsen op de 1e verdieping en aansluiten). Tot mijn verbazing bleek er WIFI op te zitten leuke bijkomstigheid maar niet nodig. daar later meer over.
Gebruik
Eigenlijk past alles (behalve mijn grootste pannen) wel in de vaatwasser. Door de middelste la in hoogte te verstellen (heeft 3 standen) kun je meer ruimte voor de bovenste la of onderste la maken. Wat ook kan is dat je de la aan de eene kant in de hoogste stand zet en de andre kant in de laagste stand. dan kun je toch die ene koeken pan onderin kwijt en bovenin nog een beslag kom. In de bestek la kun je bakjes kwijt door hem te verstellen aan het blauw hendeltje te trekken.
[img]620]N62wiv6k[/img]
Bediening is eenvoudig zowel op de machine zelf als in de app (home connect). Programma kiezen en hij geeft aan hoe laat het klaar is. De machine heeft ook startuitstel. Ik maak hier veel gebruik van omdat ik hem 's nachts laat draaien op nachtstroom.
Met de app is het het makkelijkste om de instellingen aan te passen zoals de hoeveelheid glansspoel en onthardingszout.
Hier een paar screen shots van de app voor het starten van het programma.
Ik heb echt niks op dit ding aan te merken (behalve de prijs). Vaat wordt goed schoon en droog