€ 399,99 bij bol Plaza

Google Pixel 4 64GB Zwart Review

2 december 2020, laatste update op 2 december 2020, 135 views Rapporteer
Product gekocht 0

Spijt van aankoop. Er stond niet bij gespecificeerd dat er geen 3.5mm audio jack en geen fingerprint sensor meer op zit. Ik twijfelde nog tussen een Pixel 4 of 4a, ik had voor de 4a moeten gaan.

Pluspunten

• strak design

Minpunten

• geen 3.5mm audio jack
  • geen fingerprint sensor
  • duurder dan Pixel 4a (die groter is en wel 3.5mm jack en fingerprint sensor heeft)

2 van 5 sterren (Slecht)
Spijt van aankoop. Er stond niet bij gespecificeerd dat er geen 3.5mm audio jack en geen fingerprint sensor meer op zit. Ik twijfelde nog tussen een Pixel 4 of een 4a, ik had voor de 4a moeten gaan.

Verder zal het best een prima toestel zijn en ziet er mooi uit, maar deze tekortkomingen vind ik een bittere tegenvaller. De overige eigenschappen zijn al voldoende vermeld in andere reviews dus zal ik verder niet over uitweiden. Ik dacht ik deel even specifiek deze twee mispunten om anderen voor dezelfde vergissing te behoeden.

Teleurgesteld in fabrikanten (Google in dit geval) die zeker op een mid/high-end toestel zoals dit, zulke veelgebruikte features achterwege laten. Prima dat ze facial recognition toevoegen als biometrische unlock, maar doe dat dan ERBIJ als optie, en niet in plaats van.

Heb jij ook een Google Pixel 4 64GB Zwart?