Ring Video Doorbell 3 Zwart/Zilver Review
1 december 2020, laatste update op 1 december 2020, 1.117 views
Rapporteer
Product gekocht
Erg fijne deurbel die doet wat hij beloofd. Installatie is eenvoudig met behulp van de app. Tevens aansluitbaar op de bekabeling van je bestaande deurbel, die blijft dan ook werken. Enige minpunt zou het 3EUR/mnd abonnement kunnen zijn. Verder erg tevreden over deze deurbel.
Erg tevreden mee. Aangesloten op de aansluiting van mijn oude deurbel hierdoor gaat mijn oude deurbel ook over als je op de Ring deurbel drukt en loopt de meegeleverde accu niet leeg.
Installatie is verder erg eenvoudig, de setup via je mobiel word stap voor stap uitgelegd. Wij hebben de deurbel vooral aangeschaft om bvb instructies te kunnen geven aan de pakketbezorger als we even afwezig zijn. Dit werkt perfect, wij zijn goed verstaanbaar en de andere partij is dat ook.
Ten opzichte van de Ring Video Doorbell 2 is de bewegingsdetectie, in ons geval, flink verbeterd. Eerder miste hij wel eens een beweging maar dat is nu niet meer het geval. Heb de Doorbell 3 nu een aantal maanden in gebruik en verder geen problemen ervaren in het gebruik.
Let wel op bij aanschaf; Om beelden te kunnen opslaan om later terug te krijgen is een abonnement nodig. Dit is EUR3,- per maand per device, of EUR10,- per maand voor een onbeperkt aantal devices binnen je woning. In het laatste geval claimen ze dat je ook garantie ontvangt zolang het abonnement loopt, dus ook na de gebruikelijke 2 jaar garantie.
Verder is het een deurbel, wat kan ik er nog meer over zeggen? Bewegingszones zijn instelbaar, evt privacyzone ook zodat je niet ongewenst de buren opneemt. Mochten er verder vragen zijn, schroom dan niet ze hier te stellen!