€ 178,45 bij bol

Philips Shaver Series 7000 S7782/53 Review

30 november 2020, laatste update op 30 november 2020, 608 views Rapporteer

Het apparaat scheert beter dan verwacht en zit lekker in de hand. Accu gaat lang genoeg mee en schoonmaken gaat handig via de pod.

Pluspunten

• Design
  • Glad scheren
  • Schoonmaken

Minpunten

• Nat scheren

Ik heb het apparaat nu een aantal weken. Voorheen heb ik verschillende scheerapparaten gebruikt en nog nooit heb ik een gladde huid gehad, zonder een rode en branderige huid.

Besloten om het weer eens te proberen. Het apparaat zit lekker in de hand en heeft een goede grip en is niet zwaar. Het geluid valt me ook erg mee ten opzichte van mijn andere apparaten. Opbergen doe ik altijd in de pod. Na het scheren spoel je het apparaat af en plaats je hem in de pod. Automatisch herkend het apparaat dat het in de pod zit en begint zichzelf te reinigen. Dit duurt maar kort en ook zonder veel lawaai.

Tijdens mijn eerste scheer beurt heb ik meteen de koppeling gemaakt met de app. Hiermee kan je tijdens het scheren meteen zien hoe je het doet en krijg je tips. Bijvoorbeeld: meer draaiende bewegingen maken.

Hoewel ik de eerste weken nog steeds last heb gehad van een rode en branderig huid. Was het wel veel minder dan wat ik gewend ben. Naarmate ik meer ben gaan scheren en ook mijn eigen manier heb gevonden, dus niet precies zoals de app het wil. Merk ik dat ik nagenoeg geen rode huid meer heb. Ik moet wel droog scheren, want nat scheren werkt bij mij onvoldoende.

De accu gaat voor mij ruim voldoende mee en laad ook lekker snel op. Zeker als hij leeg is en je bent vergeten op te laden.

Heb jij ook een Philips Shaver Series 7000 S7782/53?