Deze schijf heb ik gekocht ter vervanging van mijn 4200rpm schijfje dat werd meegeleverd met mijn laptop. Na 1.5 jaar gebruik van mijn laptop begon ik me meer en meer te storen aan het feit dat bij ongeveer elke bewerking die ik wilde doen ik op de harde schijf moest wachten. Daarom heb ik toch maar besloten op zoek te gaan naar een nieuwe harde schijf.
Na het lezen van een aantal reviews viel bij mij de keuze op deze schijf en ik ben er tot op heden zeer tevreden mee. Ondanks dat ik een grote toename in snelheid waarneem is het geluidsniveau en de warmteproductie niet significant toegenomen.
Na het installeren van de nieuwe harde schijf hoef ik nu eigenlijk nooit meer lang te wachten op het openen van programma's dit ondanks het feit dat ik mijn systeem nog weleens erg zwaar wil gebruiken. Niets dan lof dus voor deze schijf, het enige minpuntje wat ik aan moet tekenen is dat er in het begin van het gebruik een lichte tik in de schijf zat, dit is echter na een paar dagen gebruik weggegaan en ik heb nu nergens meer last van.