Tsja, me ooit helemaal gek laten maken en veel te duur geheugen gekocht dat Samsung die heeft enzo. Maar ben erachter gekomen dat voor 'normaal' gebruik dat allemaal niet zo heel veel uitmaakt. Misschien met gamen een paar FPS meer bijvoorbeeld. Omdat ik meer geheugen nodig had deze set gekocht die iets 'langzamer' is maar wel draait op 3200.
Ik merk geen enkel verschil met mijn dure 16Gb set en ben er dan ook uitermate tevreden over. Prijzen zijn nu ook weer redelijk normaal. Ik heb er 106 euro voor betaald. Mijn vorige 'Samsung Die 16Gb setje was 2 jaar geleden 275 euro
Omdat het voor mijn werkzaamheden en occasional gaming prima werkt nog niet gedaan aan overklokken. Maar misschien dat ik daar eens mee ga experimenteren als ik mijjn nieuwe GPU heb. Maar ik verwacht er niet veel van.
Eigenlijk is het enige wat je hoeft te doen geheugen in je moederbord prikken en in je bios het juiste XMP profiel kiezen en het draait.
Hoop dat het net zo lekker draait zo met mijn nieuwe systeem met een B550 Tomahawk en een 3700X.