Erg goede telefoon voor de prijs. Echter is het bijna onmogelijk het toestel comfortabel met een hand te bedienen wat voor mij toch wel een groot nadeel is.
Wist ik geeneens, niet gemerkt hahaha. Ik zal het aan de nadelen toevoegenJe benoemd niet dat er geen magnetometer aanwezig is
relatief gezien natuurlijk, overal gezien was het in mijn ervaring nog steeds een redelijk oke camera. De camera doet het goed genoeg in normaal licht en minder maar nog steeds net voldoende in minder licht. De camera is nog steeds duidelijk beter dan die in mijn xiaomi. Ik ga niet dezelfde kwaliteit fotos verwachten in een toestel van €230 als van een iphone van €900.Je stelt dat de camera het niet zo goed doet bij weinig licht
Het eerste vind ik zelf inderdaad een probleem ja, maar van het gewicht zei ik juist dat ik het zelf niet erg vond. Echter benoemde ik dit toch omdat andere gebruikers dit mogelijk wel een probleem vinden.Je geeft aan dat de cameras ver uitsteken en dat de telefoon daarmee niet stabiel op je bureau kan liggen. Je geeft aan dat deze mobiel aan de zware kant is.
Ik kocht deze telefoon voor mijn moeder die graag een grote telefoon wou, maar teste hem eerst zelf voor een paar dagen uit om te proberen of ik hem zelf ook zou kopen. Zelf vond ik persoonlijk dat dit grote formaat toch een deal-breaker was maar mijn moeder vind dit juist fijn. Omdat dit zo puur persoonlijk is besloot ik het wel als nadeel te benoemen maar het niet in het punt er vanaf te rekenen.En je oordeelt dat deze mobiel te groot is en dat dat een deal-breaker is.
[Reactie gewijzigd door markdm op 26 juli 2024 19:40]