De reviews van deze stoel zijn allemaal laaiend enthousiast. Voor mij is dit een teken dat het review-systeem op internet zijn beste tijd gehad heeft. Er zijn te veel belangen. Affiliate koppelingen, in de picture komen bij de grote merken om misschien in de toekomst gratis spullen ter review opgestuurd te krijgen, sponsoring, 'influencer' zijn, het speelt allemaal een rol denk ik. Bovendien geeft secretlabs je vijf jaar ipv twee jaar garantie bij het plaatsen van een review, die dan wel eerst door Secretlabs moet worden goedgekeurd. Tsja. In elk geval kon ik de sterke verleiding ook niet weerstaan. En alhoewel je overal wel iemand hoort zeggen 'get a real office chair' en 'gaming chairs are made for looks, not for comfort' wil je toch tegen beter weten in geloven dat deze behoorlijk dure stoel dan toch ook echt wel lekker moet zitten. Hij ziet er zo comfortabel uit..
Enfin, de bestelling verliep netjes en de levertijd klopt. Je kunt deze stoel nergens in de winkel uitproberen, en Secretlabs blijkt in Polen te zitten. De stoel was op preorder en dat duurde een kleine maand, prima.
Verpakking is uitstekend met keurige chique handleiding. Assemblage gaat prima, totdat je de rugleuning op de seat probeert te zetten. Meteen valt op dat er iets niet in orde is:
Secretlabs is op de hoogte en heeft een standaard PDF klaarliggen over hoe je dit probleem kunt verhelpen. De strekking is dat je iemand de rugleuning recht laat duwen, terwijl je zelf dan de schroeven waarmee de backrest aan de zitting vastzit opnieuw vastdraait. Toegegeven is daarmee het probleem opgelost.
De mooie plaatjes van de stoel zijn overal wel te vinden verder en het ziet er allemaal prachtig uit. Rvs schroeven van dik formaat mooie magneetklepjes, prima allemaal verder. Echt aandacht aan besteed, en het in elkaar zetten voelt verder echt premium aan.
De piston is vrij dun. Al met al wekt het de indruk dat hier een veel te grote zware rugleuning op een heel mager pistonnetje is gezet. De lumbar support vind ik persoonlijk niet prettig, een soort hard ding wat in je onderrug duwt.
De stoel is geschikt voor mijn afmetingen (ik had niet de XL) maar is desondanks te breed. Lekker ruim hoor maar de side supports raken mijn rug dus in het geheel niet aan.
Instellen van de armleuningen is gewoon prima. Ik vind ze zelf wat lomp maar dit gedeelte is in orde. Ze zijn wel erg wiebelig - dat wel...
De geur. Oei, dit was niet zo fijn. Het schijnt verplicht te zijn als je vanuit bepaalde landen naar west EU shipt, ik dacht eerst dat het lijm was. Kleren die je aanhebt als je er een half uurtje op hebt gezeten kunnen echt de wasmachine in. De hele bovenverdieping stonk ernaar, en dat was na twee weken nog steeds zo. Echt heel onaangenaam. Het is met een paar weken overgegaan.
Afterservice. Oei, oei oei, zorg dat je hier nooit van afhankelijk wordt. We zijn 24 dagen en 22 (!) mails verder, en nog steeds heb ik geen retourticket. Uren ben ik bezig geweest met foto's voor ze maken. Van de doos, van de handleiding met serienummer, van het serienummer op de backrest, van de verschillende issues filmpjes wilden ze hebben, alles. Braaf gemaakt en beleefd blijven herhalen dat ik dit product ongeschikt vond voor gebruik en het beleefde verzoek of zij daarom zelf voor de retourkosten wilden zorgen. Dit is nl een prijskaartje van 60-80 euro, hou daar rekening mee, en ja, die mag je zelf betalen. Keer op keer was het 'before we continue with the return procedure', en dan moest er nog een filmpje gemaakt of een foto gestuurd. Pluspunt :ze waren zonder meer bereid om zonder kosten een nieuwe backrest op te sturen, evenals een gratis busje zitting cleaner om de geur eruit te krijgen. Ik bleef netjes zeggen: nee dank u, ik wil de stoel graag retour sturen, zelfs als ik de kosten daarvoor zelf moet betalen. Drie dagen later (tussen elke mail zit drie werkdagen) kreeg ik dan een mailtje vaan een andere medewerker. De inhoud: wat vervelend te horen dat uw backrest scheef lijkt. Zou u foto's willen opsturen van het issue alsook van het serienummer op de handleiding.... Etc etc.