Samsung Galaxy Watch (46mm) Zilver (Zwart) Review
21 november 2020, laatste update op 21 november 2020, 448 views
Rapporteer
Product gekocht
Fijne smartwatch met tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning.
Pluspunten
- robuust
- Veel opslagruimte
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- Geen Google assistent
- Vrij prijzig
- De accuduur
Deze smartwatch heb ik inmiddels sinds juni in mijn bezit en bevalt me meer dan prima. Het is echt een verlengstuk van mijn telefoon en tijdens het sporten gebruik ik hem zonder de telefoon. De offline lijsten van Spotify i.c.m. met bluetooth oortjes zijn echt fijn tijdens het hardlopen, fietsten of fitnessen. Er zijn tal van sporten en oefeningen in te stellen en naar wens in te stellen.
in het begin was het echt even stoeien om de watch i.c.m. mijn telefoon aan het werk te krijgen. Ik kreeg meldingen keer op keer niet binnen maar dit bleek een probleem te zijn met machtigingen die niet standaard aan staan.
Ook het grote aantal watchfaces is gaaf. Ik heb er al veel uitgeprobeerd en blijf dan een tijdje met een wijzerplaat doen en ga dan weer op zoek naar een nieuwe. De batterij vind ik ietwat tegenvallen, na 2 a 2,5 dagen moet ik hem toch echt opladen, maar wat is daar nou echt een goed moment voor. De stappen en overige bewegingen telt hij op dat moment niet natuurlijk.
Wat ik wel echt mis is Google Assistent. Bixby is echt niet te vergelijken en gebruik ik ook niet.