Bose Sleepbuds II (Wit) Review
17 november 2020, laatste update op 9 december 2020, 329 views
Rapporteer
Product gekocht
Let op met bestellen, bestel bij Bose; door mediamarkt werden ze niet teruggenomen.
Ze zitten comfortabel, kwaliteit is uitsteken. Ik hoop op een versie die (alleen maar) active noisecanceling doet. Kun je met geluid slapen dan filteren deze andere geluiden goed weg.
Pluspunten
- Klein
- Comfortable
- Bouwkwaliteit
Minpunten
- Passief weinig demping
- Geluid moet vrij hard
- Aanzetten alleen via de app
Qua kwaliteit niets dan bewondering. Ze zitten comfortable, maken geen geluid bij bewegen, zitten niet in de weg etc. Nadeel vond ik wel dat je ze elke keer moet aanzetten via de app, ik had liever gezien dat ze automatisch op laatste stand gaan als je ze uit het doosje haalt, nu ben je klaarwakker voordat je ze werkend hebt (edit: in de app kan dit inmiddels wel ingesteld worden, maar een wekker kun je dan niet gebruiken).
Bijzonder hoe klein deze zijn en knap dat ze het voor elkaar krijgen hier een nacht lang geluid uit te krijgen. Voor mij werkt het echter niet. Ik had gehoopt dat ze meer geluid zouden dempen, maar je moet het volume vrij hard zetten om andere geluiden te overstemmen. Dit heb ik een aantal maal geprobeerd, maar ik kan er niet goed mee slapen. Als je wel prima kunt slapen met geluid dan zal dit wel een optie zijn.