Sony Xperia 5 II Zwart Review

2 november 2020, laatste update op 2 november 2020, 183 views Rapporteer
Product geleend 0

Fijne telefoon met goede kwaliteit van de camera, het geluid en beeld. Aantal prettige extra opties voor beeldinstellingen en een goeie accuduur.

Pluspunten

• Geluid kwaliteit
  • Camera met photo pro app
  • Beeldscherm opties
  • Overzichtelijke app lay-out
  • Accuduur

Minpunten

• Camera soms traag
  • Google assistent

Zeker in vergelijking met mijn Samsung Galaxy S7 heeft deze telefoon veel extra's. Het geluid is erg goed met ook een trilfunctie voor extra effect. Het beeld is van goede kwaliteit en op het lange scherm is het prima om films te kijken. De camera is soms iets traag maar is van goede kwaliteit; zeker icm de photo pro app. Leuke extra opties zoals scannen producten en menukaart. Fijne instelmogelijkheden (bv bedtijd stand en donker thema) en extra opties (casten naar tv, Spotify instellen als alarm). Ontgrendelknop met vingerafdruk is gevoelig voor vette/natte vinger maar werkt ook prima door gewoon in te drukken. De Google Assistent gebruik ik nooit maar komt wel vaak onbedoeld naar voren.
De accuduur is erg goed; na een werkdag bij appen, social media en programma casten heb ik nog 45%.

Heb jij ook een Sony Xperia 5 II Zwart?