€ 111,99 bij Amazon.nl

Logitech G Pro X Wireless Review

2 november 2020, laatste update op 2 november 2020, 828 views Rapporteer

Prima hoofdtelefoon, maar wel een aantal zaken mis mee.
Teruggestuurd i.v.m. defecten.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Geluidkwaliteit
  • Opties voor personalisatie microfoon
  • Draagcomfort

Minpunten

• Tot twee keer toe defect model ontvangen
  • Prijs
  • DTS implementatie is gebrekkig

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb de Pro X Wireless gekocht als vervanging van de G933 headset. Deze headset had wat problemen met de power button, waardoor geluid niet meer over alle oren verliep. Na een paar keer pogingen om dit te fixen, kwam het probleem uiteindelijk na enkele dagen gebruik altijd weer terug.

Ik was altijd tevreden met Logitech en ben daarom bij de Pro X Wireless uitgekomen, de bouwkwaliteit was een stuk hoger dan de G933 en daarom viel mijn keuze hier ook op.

Na het 1e exemplaar te hebben ontvangen had ik direct problemen met de linkeroorschelp. Hier kwam een statisch/white noise geluid uit op meerdere devices. Ook was de implementatie van DTS gebrekkig. Het geluid klinkt bij DTS alsof je in een vissenkom zit. Een fix zou zijn dat de DTS Unbound app via de Windows Store dit wel goed zou moeten doen. Helaas heeft die app sinds twee weken ook problemen, waardoor dit niet bruikbaar is.

De webshop heeft mij netjes een nieuw exemplaar gestuurd. Deze leek in eerste instantie goed te werken, helaas na enkele uren gebruik kwam white noise in de linkeroorschelp ook bij dit model naar voren. Hierna besloten om dit exemplaar ook terug te sturen en op zoek te gaan naar een andere headset.

Helaas, want alles aan de headset was erg fijn. Het is echt een premium product met mooie features. Helaas voor deze prijs moet het geluid kraakhelder zijn.

Heb jij ook een Logitech G Pro X Wireless?