€ 122,60 bij Amazon.nl Marketplace

Wavemaster Cube Mini Neo (Zwart) Review

MrMarcie
30 oktober 2020, laatste update op 30 oktober 2020, 586 views Product gekocht

Wavemaster Cube Mini Neo (Zwart)

Wat een verademing. Heerlijk geluid nu om mijn PC heen. Het is weer een feest om naar muziek te luisteren. Goede input is wel belangrijk.

Pluspunten

• Mooi uiterlijk
  • Afstandsbediening
  • Goede geluidskwaliteit
  • Digitale ingang (Optisch en BT)

Minpunten

• Gaat vanzelf in standby en duurt paar seconden om weer op te starten
  • Wellicht iets te bassy (maar is bij te stellen)

Vroeger een matig setje gehad en deed laatste jaren met de speakers van mijn monitor. Maar daar krijg je wel de balen van. En soms gebruikte ik een hoofdtelefoon.

Dus maar eens op zoek gegaan en uiteindelijk op 2 setjes uitgekomen. Ik heb deze genomen omdat ik die niet hoef uit te zetten en die vanzelf in standby gaat en omdat er een afstandbediening bijzit. Dat is makkelijk om snel volume en paar andere zaken bij te stellen. Handig omdat ik nogal veel van content wissel.

Vond ze veel te bassy toen ik ze net had neergezet maar dat is een kwestie van wennen maar ook beetje afstellen. Wat wel belangrijk is merk ik dat de kwaliteit van je inputsignaal heel veel uitmaakt. Deze speakers zijn zo goed dat je dat wel opmerkt. Merkte bijvoorbeeld dat mijn gratis Spotify niet helemaal je van dat is. Daarna maar eens op zoek gegaan naar goede content op YT en uit mijn verzameling en dan is het echt genieten. Maar ongelofelijk hoeveel goede input uitmaakt.

Ik heb ze voor mijn PC gekocht om meer naar muziek te luisteren, ook via online radiostations. En nu is dat ook weer de moeite want beetje goed geluid is dan wel belangrijk, Maar denk dat deze set ook heel geschikt kan zijn voor een kleine (huis)kamer of als set voor je TV.

Wat mij betreft een aanrader. Ik wilde de zwarte set sowieso, maar die was ook de goedkoopste. € 105 voor betaald. Die andere kleuren voor veel meer zou ik zelf niet doen. Dan zijn er wel andere setjes te koop voor veel minder.

Heb jij ook een Wavemaster Cube Mini Neo (Zwart)?