Geweldig! maar mist een essentiele feature: input sensing.
Pluspunten
Geluid
Opties
Reactiesnelheid op app en spotify connect
Minpunten
Geen input sensing!
Groot en lomp
3 van 5 sterren (Voldoende)
Prachtig geluid, alle commandos via de telefoon komen instant door, zonder enige vertraging (een stuk sneller smartspeakers zoals sonos, hk citation, jbl link)
Musiccast is een goed platform wat duidelijk goed mee komt met de smartspeaker bedrijven.
Op het feit na dat google assistent aansturing soms zegt te werken en dan niets doet.(maar dit soort bugs vind je op elk platform)
Alleen sommige aspecten van dit apparaat laten nog wel zien dat het ontworpen is met een "ouderwetse" versterker in mind. Zoals een afstands bediening met 1001 knoppen, wifi instellen door middel van de afstandsbediening ipv de app.
De meeste aspecten hiervan hinderen gebruiksgemak niet, echter is er een groote afkraker:
Het feit dat input sensing niet bestaat. Je moet dus de afstandsbediening of app erbij pakken als je van je spotify naar je tv wilt switchen, ipv dat een signaal gewoon herkent word, een absolute must als je hem normaal wil gebruiken in combinatie met een tv.
Dit is dus echt een aanrader, ALS je hem zonder tv gaat gebruiken.
Dit is dus echt een aanrader, ALS je hem zonder tv gaat gebruiken (een zeldzame situatie verwacht ik)
Dat denk ik niet!
Als je "iets" bij je tv koopt, dan zal het voor de meeste mensen een soundbar zijn.
Als je "iets" voor je audio video installatie koopt, dan zal dat voor de meesten een surround receiver zijn.
De doelgroep voor deze receiver zoekt een zeer goede versterker voor een cd- of platenspeler, met de mogelijkheid om (netwerk)radio te luisteren.
Misschien heb je hier wel gelijk in. Ik merk sowieso dat ik een heel andere mindset heb dan de gemiddelde hifi-enthousiast, waar ik zelf een stuk meer geef om gebruiksgemak.
Ik heb er even een puntje bij gedaan, want bij nader inzien was het review wel wat biased (aangezien ik er toen net gefrustreerd achter kwam dat input switching niet werkte )