beeld is super (sRGB helderheid is ook best ok)
heb gelezen over de 100% helderheid, ik moet zeggen dat het eigenlijk wel ok is, ook in het donker (het is wel vel, maar is best te doen.)
mooi design (voor op buro)
hij mag gewoon in het zicht, geen verlichting of fancy formgeving. Gewoon strak netjes op je buro
past ook best op een smaller buro
Ik heb hem staan op een buro van 65 cm diep, ik zit er ver genoeg vanaf en heb nog genoeg werkruimte voor oa keybboard.
headset aansluiting zit achter op de monitor
Dit is voor het aansluiten van speakers handig, geen kabels in de weg. Voor het aansluiten van een headset zelf misschien wat minder handig. iig vind ik dit beter dan een aansluiting aan de zijkant
KVM werkt maar kan makkelijker
je moet het even onder een sneltoets zetten (via OSD) dan kan je schakelen, echter is er een automatic optie, maar geen idee waarom dit er op zit (ik neem aan dat hij dan zelf merkt of er een pc aan hangt die aan staat en dan schakeld. Echter als je een KVM wil gebruiken heb je altijd twee pc aparaten aan staan... dus het is een extra optie die zo ver ik zie totaal nutteloos is, en nu een echter button push is.
Speaker heeft geen laag, is echt super slecht
Die moet je gewoon niet gebruiken, is niet te doen voor geen enkel doel. je ingebouwde pc speaker is misschien nog wel beter. het is niet zo erg, maar doe het goed of laat het gewoon weg....
PBP en source switch is te omslachtig
je moet via het OSD naar PBP dan bron selecteren.... als je dan 1 bron uit zet blijft het PBP op half scherm. het werkt prima hoor, maar het zou gewoon een stuk makkelijker kunnen. Normaal zou ik graag zien als 1 van de twee bronnen uit zet, je scherm vanzelf over gaat op fullscreen van de overgebleven bron. Als ik "na" het werk een even wil gamen moet ik eerst door de OSD heen om het beeld terug te zetten. dus dan maar gewoon source switch op full screen. Dit is ook niet gewoon 1 push of a button. dus dan maar via 3rd party software
Nu heb ik via ControlMyMonitor een batch bestand gemaakt om van source te switchen.op beide pc's dus kan met 1 click switchen (maar de KVM doet niet mee, dus moet je dat alsnog weer via je shortcut (3x clicken)
knoppen/OSD mag wat makkelijker
Joystick blijft makkelijker..... het is te doen met de 5 buttons maar kan beter. een duidelijke KVM en of pbp/source switch knop zou best geholpen hebben. Je kan een knop een snel functie geven maar dat moet je wel je KVM zijn anders is het niet te doen. Mind you dat dit scherm gemaakt met als hoofd doel werken met 2 bronnen tegelijk (KVM/PBP).
Na dit alles ben ik zeker nog erg gelukkig met mijn keuze voor dit scherm, het kan alleen altijd beter

Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft. qua kleur en response tijden zijn genoeg reviews. over het PBP en de KVM heb ik niet veel kunnen vinden.