Geachte klant,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over de ViewSonic X10-4K te delen. Ons team stelt het zeer op prijs om de ervaringen en details van onze klanten te ontvangen!
Het is goed om te weten dat u de kleurkwaliteit, de ingebouwde Harman Kardon luidspreker en het ontwerp en de draagbaarheid van het product waardeert. En het maakt ons blij dat u in het algemeen veel plezier beleeft aan deze projector!
We verzamelen graag op- en aanmerkingen van onze gebruikers om ervoor te zorgen dat we onze nieuwe producten verbeteren en dienovereenkomstig bijwerken. Zo heb ik de ontbrekende zoom optie en instellingen knop doorgestuurd naar ons ontwikkelaars team.
We willen ook graag weten of u verdere hulp nodig heeft met betrekking tot de onderstaande situaties:
Voor de spraakbesturingsfunctie; het zou moeten werken met Google Assistent, aangezien het wordt afgehandeld op de telefoon, niet op de projector zelf. Voor deze functie raden wij aan om de vRemote app op uw telefoon te installeren. U geeft de commando's aan de Google Assistant app op de telefoon en die app stuurt de commando's door naar de vRemote app, die de projector bestuurt.
Wat betreft de projector die oververhit raakt en na 30 seconden uitschakelt, zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via ons webformulier:
https://www.viewsonic.com/nl/contact/ en ons nadere gegevens te verstrekken (serienummer en algemeen gebruik: grootte, temperatuur en ventilatie van de ruimte). Met deze informatie zullen wij de situatie analyseren en een oplossing vinden.
Wij blijven volledig tot uw beschikking indien u vragen heeft en hopen spoedig van u te horen.
ViewSonic Team