Zanussi ZWF10KGS Review

RikH
7 oktober 2020, laatste update op 7 oktober 2020, 335 views Rapporteer Product gekocht

Zanussi ZWF10KGS

Na een jaar kan ik zeggen dat de wasresultaten goed zijn en de machine makkelijk in gebruik. Helaas zit het systeem van de afvoer goedkoop in elkaar en ik verwacht dat dat voor de hele machine geldt.

Pluspunten

• Mooie facade aan de voorkant

Minpunten

• Geen filter voor afvoerpomp
  • Plastic vervormt bij vastdraaien

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb deze machine nu ongeveer een jaar en moet zeggen dat alles goed heeft gewerkt. Gisteren is de afvoerpomp er mee gestopt en tijdens mijn reparatie bleek dat deze machine ronduit slecht in elkaar zit. De afvoerpomp zit onder de trommel zonder een noemenswaardige filter. Na de wasmachine op zijn kant te hebben gelegd kon ik de pomp losschroeven en het voorwerp eruit halen. Zoals je verwacht van een modern product heb ik bij het vastdraaien al weer wat plastic zien verbuigen en ik hoop nu maar dat alles weer waterdicht is.

Al met al werkt alles goed voor mij tot nu toe goed, maar ik verwacht niet dat deze machine nog jaren probleemloos mee zal gaan.

Heb jij ook een Zanussi ZWF10KGS?

Kon je de reparatie niet aanmelden voor garantie?
Vast wel, maar daarmee krijg ik niet mijn tijd terug. Er bleef water in de machine staan, dus ik moest sowieso de machine al op zijn kant leggen en de bodem los halen om de was te bevrijden.