LG XBOOM Go PL5 Zwart Review

5 oktober 2020, laatste update op 5 oktober 2020, 191 views Rapporteer
Product geleend +1

Pluspunten

• Geluid
  • Compact
  • Design

Minpunten

• Software

Vanaf de minuut dat ik in bezit was van deze speaker wist ik dat het een degelijk product zou zijn. Door zijn mooie rubberen contouren ligt het product goed en stevig in de hand. Afgewerkt met een strak design en leuke lichtjes op de subwooferringen aan de zijkanten. Door deze vrij subtiele verlichting is de speaker herkenbaar uit duizenden, het ziet er nog fraai uit ook.

Indien je graag naar muziek luistert in de douche of aan het zwembad/strand komt dat goed uit. De speaker is namelijk spatwaterdicht IPX5. Ook zijn de aansluitingen extra afgesloten met een rubberen seal.

De geluidskwaliteit is goed, zowel op hard als zacht volume is de muziek duidelijk en niet vervormd. De bas is het minste, maar op normaal volume klinkt dit alsnog uitstekend.
De accu van de speaker gaat zo'n 18 uur mee. Dat vind ik zeer netjes voor zo'n compacte box. Ik luister veel muziek dus gaat hij ongeveer een weekje mee, daarna moet ik hem eventjes een uurtje opladen en is de speaker weer ready to go.

De bijbehorende app is vrij nutteloos, je kan er weinig extra's mee behalve het updaten van de firmware, hierna heb ik de app dan ook weer verwijderd.

Al met al is deze speaker een uitstekende keuze rond dit bedrag. Ik had het niet veel beter kunnen wensen.

Heb jij ook een LG XBOOM Go PL5 Zwart?