LG XBOOM Go PL5 Zwart Review
3 oktober 2020, laatste update op 3 oktober 2020, 251 views
Rapporteer
Als je opzoek bent naar een super draagbare speaker, dan is de LG XBOOM GO PL5 een perfecte keuze.
Pluspunten
- warm geluid
- spat water dicht
- kleur effect
Minpunten
- onduidelijke knoppen bovenop
Alles klopt aan deze speaker. Voelt kwalitatief goed aan door de rubberen behuizing. Makkelijk mee te nemen. Ik las in andere recensies dat men de speaker zwaar vonden, dat is niet mijn ervaring. Enige minpuntje wat ik kon ontdekken is dat de knoppen bovenop niet zichtbaar of voelbaar zijn bij minder licht. Verder zijn de ringvormige wooferverlichting die een kleurrijke sfeer effect hebben een leuke aanvulling. Deze zijn te veranderen op de speaker zelf of in de app. De app gebruik ik zelden, deze heeft voor mij geen toegevoegde waarde. Ik gebruik de speaker vooral om met een groep lekker buiten naar muziek te luisteren. Daar is de soudboost knop perfect voor. Hierdoor wordt het geluid in grote ruimtes versterkt, zonder kwaliteitverlies. Deze heb ik dan ook altijd aan, ook als ik er alleen naar luister is het geluid daardoor mooier. Doordat de speaker spat-water dicht is, is een regenbuitje of luisteren in de badkamer geen probleem. Echter niet in het water laten vallen.
Het geluid is echt heel goed. En dat uit een handzaam formaat, ik ben tevreden!