Goed moederbord voor budget build met 1200 processor.
Pluspunten
Simpel maar doeltreffend
2x NVMe
4x DIMM
Minpunten
Beetje goedkoop ogend
Gekozen vanwege de vier aansluitingen voor fans (2 cpu en 2 system), vier DIMM slots en 2 NVMe slots.
Niets spannends en je merkt duidelijk verschil met duurdere moederborden (bijvoorbeeld goedkoop ogend i/o shield) maar als je gewoon eenmalig iets bouwt dan voldoet dit (voor mij) prima. Ik ga niet overklokken en verwacht geen grote uitbreidingen in de toekomst dus heb niet veel eisen.
Netjes twee sata kabels meegeleverd en bordje zelf voelt stevig aan; buigt niet door bij montage dimms en videokaart. Alles past goed en aansluitingen goed bereikbaar. Plaats van aansluitingen fans voor mij erg goed om kabels in combinatie met mijn Cooler Master N400 goed weg te kunnen werken.
Overall zeer tevreden. Oogt niet spannend maar gewoon rustig en goed voor minimalistische build (geen leds of “schreeuwerige” kleuren. Over stabiliteit kan ik nog niets zeggen maar ervaring met Asus tot nu toe altijd goed geweest.
Dank voor de review. Weet je toevallig of je op dit board. DVI-D en HDMI tegelijkertijd kunt gebruiken? Dat wisselt nog wel eens heb ik begrepen. Ik hoor het graag!