MSI GT628-634NL Review

11 juli 2010, laatste update op 11 juli 2010, 1.181 views Rapporteer

Mijn eerste review hier op Tweakers maar ik vind dat deze laptop wel een review kan gebruiken sinds hij heel fijn werkt voor mij. Het eerste wat opvalt als je hem uit de doos gehaald is de uiterlijk van de laptop. Het heeft een sterke alminium behuizing die verzonken is. Als je de laptop dan open klapt wat met magneten gaat merk je gelijk de glansende beeldscherm en de 2 megapixel camera daarboven. Verder zie je ook een touchpad waarop je de muziek en functies van de laptop kan bedienen. Zoals Bluetooth, webcam en de internet verbinding. Het nadeel van de touchpad is wel dat je makkelijk met je vinger of de internet verbinding knop gaat waardoor het internet uitvalt. Is me zelf 1 keer overkomen in een online spel. Nadat ik alles...

Pluspunten

• Goede werking
  • Sterke behuizing
  • Bijna geluidstill
  • 2 megapixel webcam

Minpunten

• Warmte productie
  • Sloom opladen
  • Internet aan/uit op touchpad (Makkelijk aangeraakt)

Nadat ik alles geinstalleerd had ben ik gelijk gaan kijken naar de prestaties in een spel. Met name World of Warcraft in mijn geval.
Had gelijk alles op ultra gezet en 8x multispample en kan gemakkelijk daarmee in Dalaran lopen met 25 fps. Als je met 10 mensen samen gaat om een boss te doden waar dus allemaal spel effecten gebeurd blijft de fps op de 20 met alles op ultra. Dus de videkaart en processor is geen probleem.

Verder heeft deze laptop een Eco mode. Met deze knop kan je tussen speciale modes veranderen waarmee je accu verder doorloopt. Zo is er een Gaming mode, Movie mode, Presentatie mode, Office mode en Turbo Battery mode.
Als je graag alles uit de laptop will halen kan je de Turbo mode gebruiken die ernaast zit.

De enige minpunten die ik kan verzinnen is het aan en uit zetten van internetverbinding die op het touch pad zit en de warmte productie van de laptop. Het opladen van de laptop gaat ook erg sloom bij mij. Verder is hij gewoon helemaal klasse voor deze prijs.

Dit was mijn eerste review en ik weet dat ie slecht is maar je moet ergens beginnen. ;)

Heb jij ook een MSI GT628-634NL?

specs noemen is een begin
warmte, prestatie meten met bv 3dm vantage of voor mijn part windows prestatie index.
Hoi NiekAir,

De Wireless LAN aan/uit knop zit helemaal aan de bovenkant van de notebook. Hoe druk jij dit uit als je vingers op de touchpad zitten?

Als je fotos zoek: http://media.msi.eu/main.php?g2_itemId=36593
Hij is niet slecht,zelfs goed,maar helaas te kort om echt serieus te nemen. :)
Maak er wat meer werk van.Het gene wat er nu staat is leuk,nu de rest ,zou ik zeggen ....

Dit is een interesante laptop waar vast wel meer over te reviewen is.
Paar foto`s en benchmarks erbij .
***

[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 26 juli 2024 16:37]