Een betaalbare X570 moederbord zonder compromissen? Ik denk van wel! Met alle belangrijke features die je kan wensen. 8x USB 3.2 gen 2! Wifi 6 onboard! 2.5ghz+1ghz ethernet? tot 4400mhz memory? 2x M.2 PCI 4.0 x4?
ZEKER! dit en een strak uiterlijk! Elke euro waard!
[Reactie gewijzigd door Mizgala28 op 24 juli 2024 12:00]
Ik snap niet helemaal waar deze informatie vandaan komt. Als ik een stopcontact hebt waar koelkast op staat kan ik mijn waterkoker niet aansluiten? Hoe en header heet heeft niks te maken met het werk wat deze doet.Klopt maar het is eigenlijk niet de bedoeling om een case fan op een andere dan CHA_FAN aan te sluiten (enige uitzondering hierop zijn Gigabyte moederborden, je kan daarop zelf instellen wat de rol van de connector is, bij Asus niet)
[Reactie gewijzigd door Mizgala28 op 24 juli 2024 12:00]
Ben ik het niet mee eens, ha'. Een moederbord stuurt een 12v 4 pin niet anders aan voor een pomp of een fan. Het heeft alleen native andere instellingen die dus om te zetten zijn. Ik heb voor de gein mijn top fans op AIO pump aan gesloten en zelfde curve geven en deze doen precies het zelfde als op CHA_FAN1.Er valt hier ook verder weinig over te zeggen.
[Reactie gewijzigd door Mortov Molotov op 24 juli 2024 12:00]