€ 264,13 bij Amazon.nl Marketplace
  3. Willen (4.745) Hebben (2.082)

Kingston A2000 1TB Review

EValentino
19 september 2020, laatste update op 4 november 2020, 663 views Rapporteer Product gekocht

Kingston A2000 1TB

Ik heb deze SSD gekocht voor in mijn laptop, en ik heb er geen moment spijt van gehad. Het systeem voelt flitsend snel aan, en met 1TB kun je de komende jaren prima vooruit. Voor €100 is dit echt een no-brainer.

Pluspunten

• 1TB voor €100
  • Vlot en betrouwbaar, heb er al meerdere van deze draaien zonder problemen
  • Goed leverbaar

Minpunten

• Karig geleverd in een blisterverpakking
  • Geen schroefje meegeleverd
  • Niet heel mooi, maar als hij eenmaal zit kijk je er nooit meer naar

Toegegeven, het is niet de allersnelste M.2 NVME SSD die er is, maar het verschil tussen snel en supersnel merk je echt niet tijdens dagelijks gebruik, behalve dat je voor een snellere 1TB SSD zo 50 euro extra betaald wat zonde is van je geld.

Heb jij ook een Kingston A2000 1TB?

Die schroefjes die er niet bij zitten irriteren mij ook altijd. Maar die zouden wel bij je moederbord/laptop geleverd moeten zijn. Maar ja die raak ik ook kwijt.
Ik ga deze kopen als 2e Nvme drive in mijn PC voor Windows (Main is Linux met een XPG SX8200 Pro 1TB, wat mij betreft beter dan de Samsung en vooral koeler). Dan kan ik al mijn games wel op kwijt.

P.S. In je review mist een woordje denk ik: (... merk je echt niet tijdens dagelijks gebruik).
Daar ga je geen spijt van krijgen, het is echt een topschijfje. Ik heb inmiddels een setje van die schroeven gehaald bij ome Ali voor welgeteld 2 dollar :)

Ik heb de tekst aangepast, bedankt!