€ 114,99 bij Amazon.nl

Logitech G Pro X Wireless Review

18 september 2020, laatste update op 18 september 2020, 328 views Rapporteer
Product gekregen +1

Alles wat je zoekt in een game headset !

Pluspunten

• Perfect geluid
  • Strak design
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

• Oordoppen wisselen gaat lastig

Alles wat je verwacht van een gaming headset.
Strak design, zit super lekker , accu gaat lang mee , en het belangrijkst : perfect ( surround ) geluid .
Dmv Logitech HUB is het geluid nog op veel mogelijke manieren aan te passen , waardoor je altijd het perfecte geluid hebt voor de game die je speelt.

Ik kan maar 1 min puntje over deze headset zeggen , en dat is het verwisselen van de oordoppen.
Er zitten lederen en stoffen oordoppen bij , het eraf halen is in 2 sec gedaan , maar ze er weer op zetten.....tja... dat lukt mij niet zo snel !

Er zit ook een handig opberg zakje bij , wat natuurlijk ideaal is als je vaak naar LAN party's gaat , of bij vrienden gaat gamen.

Het geluid is echt TOP!
Vooral in een game wat ik speel Arma3 is het belangrijk dat je overal om je heen alles hoort. ( in welke game niet 😅)
Ik heb nog niet eerder een headset gehad waar ik het geluid zo goed en duidelijk hoor..van alle kanten!
De surround werkt echt 100% uitstekend.

Wat natuurlijk ook belangrijk is , is de accu duur..deze gaat ongeveer 20 uur mee.

Waar ik bang voor was , aangezien het een redelijke zware headset is , was het draagcomfort.
Maar hij zit echt lekker !
Na een paar minuten merk je al niet meer dat je een headset op hebt.
Hij sluit je wel bijna volledig af van de buitenwereld, want met de headset op hoor je niet meer wat er in "real life" om je heen gebeurd ;)

Ik vind dat Logitech hier weer dikke punten mee heeft gescoord.
Het is gewoon alles wat je wil, en verwacht van een gaming headset.

Heb jij ook een Logitech G Pro X Wireless?