Oude situatie
Google Nest Hello met abo. Prima deurbel maar wilde graag van google af en zou mijn recordings graag in huis houden, iets met privacy etc
Al een paar jaar wilde ik dus van de Nest af, Netatmo kondigde een bel aan met wifi en micro SD, 1 jaar en 8 maanden later, nog geen Netatmo. Unifi kondigde deze deurbel wat later aan. verscheen in de US Early Access store eerder dit haar, bestellen in de EA kan maar was in enkele minuten uitverkocht, met het tijdverschil met EU is dat niet te doen. uiteindelijk verscheen de bel in de gewone US store. nu maar hopen dat ie snel naar EU/NL komt, NOT! op het moment van schrijven staat hij (nog) niet eens aangekondigd op de EU/NL site!
Na het lezen van een bericht van een mede tweaker @tcviper (thanks man!) die hem importeerde via viabox.com (niet gesponsord!) kon ik niet meer wachten, hop snel bestellen, NOT! weer uitverkocht!
Bestellen
Ik kreeg een mail van ubnt dat de doorbell G4 weer op voorraad was. ik had de eerdere post over viabox al gelezen en wist al wat ik moest doen om te bestellen. omdat ik niet wist hoe snel ze weer uitverkocht zouden raken (en ik wel redelijk impulsief ben ;-) ) snel een account aangemaakt bij viabox. vervolgens bij ubnt besteld en het adres en referentie van het viabox depot ingevuld. zonder problemen afgerekend met mijn rabo-visa-creditcard. Vervolgens bij Viabox mijn bestelling aangemeld (zonder tracking want die had ik nog niet). En ben maar weer verder gaan slapen.
Een paar dagen later kreeg ik van ubnt de mail dat de deurbel verzonden was via UPS naar het opgegeven adres. Ongeduldig een paar dagen op de tracking van UPS zitten F5-bashen. De deurbel was afgeleverd bij viabox. De volgende dag vond ik het mailtje van viabox in mijn inbox. even gekeken wat de verzendopties waren. ene Aramex oid had slechte reviews. dus toch maar voor wat extra $$ voor UPS express gekozen.
Op de geplande dag van aflevering kreeg ik een mail van UPS dat er importheffing betaald moest worden. gelijk maar gedaan via IDEAL. wel even het betaalbewijs je bewaren, De ups bode had geen zin om het die dag af te leveren en kwam de volgende dat wel. De knappe postboodster in het bruine uniform kon niet zien dat het al betaald was, de screenshot was voldoende om haar te overtuigen dat het okay was.
HET IS GELUKT! jeuh!
Installatie
Allereerst even marktplaats fotos van mijn Nest Hello gemaakt terwijl ie nog aan de muur hing. daarna snel de stroom er af, los geschroeft, abo afgemeld en de bel unit in de doos, doei Google!
De montage van de G4 ging simpel, moest even een nieuw gaatje boren om dat de hart-afstand net iets groter was als van de Nest (best spannend om 3mm onder een bestaand gat te boren in de pas geschilderde gevel).
Op de muur geschroefd met de wedge, even het chime blokje monteren spanning er weer op en klaar is Willem, de schroevendraaier kan aan de kant
De deurbel start gelijk op, allemaal prima. Een vrolijk belletje laat horen dat hij klaar is voor adoptie. even via de Unifi Protect app aanmelden, NOT again! de deurbel wordt niet gevonden door de app, de app vraagt bij de failure, of de ring knippert of constant brand. de ring was rustig aan het faden, zal wel de knipper optie moeten zijn dan. de app geeft aan dat er een probleem met de installatie is, hoe dan!, ik ben electronica engineer!
na controle van de bedrading en wat gerommel in de app kom ik erachter dat ik blijkbaar ooit besloten heb dat de Unifi protect app geen Bluetooth nodig heeft. niet dat de app dat even meld dan ofzo. Maargoed, na het aanzetten van BT voor de app was de installatie in 2 minuten klaar.
voor degene die nog geen slimme deurbel heeft, check even je beltrafo, deze moet wel voldoen aan de spec van Unifi (Ik heb een GACIA 0~24VAC 15VA van Vekto.nl)
Gebruik
Druk op de knop en de bel gaat (Y) prima dus, Mijn vrouw krijgt al snel de melding op haar Android toestel, ik niet op de Iphone. wat heeft Apple nu weer bedacht om mij te beschermen tegen het kwaad van Unifi? Het aanzetten van de notificaties helpt nog niet. na het togglen van de notificatie settings in de Unifi app krijg ik nu ook de melding.
Bij de Nest waren wij gewend dat je de chime uit kon zetten voor een bepaalde periode ivm het slaapje van mijn zoontje. Helaas niet bij Unifi. je kan wel via de webinterface op de PC de chime helemaal uitzetten. acceptable workarround voor een beetje privacy.
Het grappige van de Unifi doorbel is toch wel het display, even snel een berichtje op het scherm zetten voor de ongeduldige aanbeller of colporteur. Werkt prima. ook de ingebouwde speaker en microfoon zijn prima.
Beeld kwaliteit overdag en ’s-avonds vind ik vegelijkbaar met de Nest. de floodlight is wel een mooie toevoeging voor de late aanbeller.
Check even de reviews van de grote Yourtubers voor gebruik van de app en de beeldkwaliteit.
Samenvatting van de kosten:- Deurbell bij ubnt: $199 (€168,36) (02-09-2020)
- Viabox UPS express: €. 84,11 (08-09-2020)
- Importheffing: € 55,24 (15-09-2020)
- Grand totaal: €307,71 (16-09-2020)
Update 07-10-2020
iPad screenshot toegevoegd
Update 24-06-2021
Deurbel had het begeven, eerste gedachte was de trafo maar bij nader onderzoek toch de G4 zelf via AC geen power, via USB deed hij het 'gewoon'. Via RMA op kunnen sturen naar Praag (€16,50), weekje later wordt de nieuwe deurbel (EU versie met trafo 👌) door UPS.
Redelijk nette service van UI ondanks grijze import